2821
2789
عنوان

چرا واقعا

248 بازدید | 20 پست

چرا همه پسرا رو دوست دارن

دوست دارن بچشون پسر باشه حتی اگه بی ادبی کنه بازم پسر پسر پسر 

کسی که حامله س میگه کاش پسر باشه قدیما میگفتن دختر مایه ننگه چرا اخه مگه ما چیکار کردیم بخدا دختر فقط ب فکر خانواده س دختر دلش میسوزه کمک میکنه به خانواده همون دختر یه روزی مادر میشه اه 

پسرا هم بیان بگن چرا واقعا

خدایا خودت راه راست رو به سوی ما کج کن🙄😂💔

چون انسانیتو با جاهلیت سر بریدن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام ، میشه برای کاربریم گزارش بزنید، می‌خوام کاربریم لغو بشه

@yek_tarh_eshgh   پیج اینستا / کانال تلگرام.                 نقاشی با تکنیک های مختلف مخصوص هدیه و یادگاری طرح های جذاب تولد ، تاریخ عقد، عاشقانه ، سنتی ، نقطه کوبی، فانتزی ، ورق طلا و...⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩                                 خوشحال میشم کارامو دنبال کنی🥰⁦☘️⁩⁦☘️⁩                           سفارشاتونو با عشق انجام میدم و میفرستم 🎀.                

گلم بعد از اینکه بچه بیاد،عزیزترین کس ادم میشه و مهم نیست که چی باشه

خب بعضیا علاقه دارن دیگه

من خودم هم دوست داشتم که پسر باشه😍

یکی پسر دوست داره و یکی دختر

مهم اینه که بعد از تولدش واقعا فرقی ندارن

مامان آراد و ماهان😍

خیال میکنن چیزی هه والا اصل سالم بودن هه پسر هم خوبه خیلی ولی دختر هم همون قدر بهتر که هیچ عالی هست مثلا میگنن نسل زیاد میکنه بابا تا دختر نباشه کی میخواد بچه بیاره نسل زیاد کنه والا 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

یه دلیلش وجود اطرافیان بی فرهنگی هست که طرف رو به خاطر پسر نیاوردن سرکوفت میدن 

اون هم ناخودآگاه رغبت پیدا میکنه به پسر دار شدن 

این و چون موارد زیادی دیدم میگم 

البته آدم نباید  دنبال حرف مردم باشه مهم پدرومادر بچه ان فقط 

😇

جاهل بودن ولی الان هم کم ازین جاهل ها پیدا نمیشه عزیزم بیخیال مهم اینه که ما راه اونارو ادامه ندیم

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت
گلم بعد از اینکه بچه بیاد،عزیزترین کس ادم میشه و مهم نیست که چی باشه خب بعضیا علاقه دارن دیگه من خ ...

چرا فرق داره 

من با داداشم دوقلو هستم و هشت دقیقه هم بزرگ ترم 

ولی واقعا خیلی واضح بینمون فرق میزارن

خدایا خودت راه راست رو به سوی ما کج کن🙄😂💔
چرا فرق داره  من با داداشم دوقلو هستم و هشت دقیقه هم بزرگ ترم  ولی واقعا خیلی واضح بینمو ...

گلم این حس توئه

به احتمال زیاد داداشت هم فکر میکنه که به شما بیشتر توجه میکنن

روی این مسائل حساس نشو،من خودم مادرم و میدونم که واقعا بچه واسه ادم عزیزه،چه پسر باشه چه دختر😍😘

مامان آراد و ماهان😍

وا کی گفته اینو؟؟

پنجاه درصد آدمایی که دیدم پسر دوست داشتن،پنحاه درصد دختر

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز