2777
2789
اینم مصل کالاف اینطوری داره که با کلن خودت بری مبارزه؟

من کالاف بازی نمیکنم ولی اگه در مورد پابجی سوالی داشتی بهت کمک میکنم 

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
من کالاف بازی نمیکنم ولی اگه در مورد پابجی سوالی داشتی بهت کمک میکنم 

میشه با کلن بری مبارزه؟یا مثلا عضو یه کلن بشی از نظرم خیلی پیچیدست الانم هر کاری میکنم نمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه قبلنا اصلا فیلتشکن روشن نمیکردم با نت میرفت

اگه همراه اول داری وقتی نمره تو بازی فیلترر روشن نکن یه لحضه  تو بازی باش وقتی لودینگه نت رو خاموش کن بزار حالت پرواز بعد خاموش کن پرواز رو بعدش دو بار نت رو خاموش روشن کن بعدش پلی گیم رو بزن میره نو بازی ما اینطوری بدون فیلترر بازی میکنیم

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
میشه با کلن بری مبارزه؟یا مثلا عضو یه کلن بشی از نظرم خیلی پیچیدست الانم هر کاری میکنم نمیاد

منظورت دوستاته?چون ما اکثرا با دوستامون بازی میکنیم یا اکیپ ۴ نفره برای بازی

اوو سیزن ۱۸ هم اومد😅👌

اره دیروز ارپی قفل شد برا بروز رسانی 

یکم خز شده ولی باز بازی خوبیه

اتفاقا هر سیزن بهتر میشه من از سیزن ۶ تا حالا نصب کردم از سیزن های قبل خیلی بهتر شده 

[QUOTE=181474066]اتفاقا هر سیزن بهتر میشه من از سیزن ۶ تا حالا نصب کردم از سیزن های قبل خیلی بهتر شده [/QUOTE

خود پابجیم میره چیت میفروشه بازیا ببینی اکثر عربا این هندیا چیترن ..اینجوری خیلیم جالب نیس ..بعد هنوز بازی رو دس این و کانتر نیومده ولی خب من دیدم رفیقام تک توپ رفتن منم رفتم بچه هم توش خییلیه 

حالا شما اکانتت بفروش از سیزن ۶ خوب میخرن 

آره دوستانه تو اکیپتون میتونم بیام؟

ما ۴ نفره بازی میکنیم هر کدوممون برای یکاره یکی برای ریوایو یکی برای اسنایپ یکی برای راش یکی برای دمیج نمیتونم شرمنده عزیزم چون هرکی برای یکاریه اگه یکی نباشه نمیشه شما ببین میتونی با کی تو بازی مَچ بشی با هم هماهنگین با اون بازی کن اکیپ بسازین  البته من بیشتر همسرم بیشتر پابجی بازی میکنه 

عزیزم من امروز بروز رسانی کردم باید بروز رسانی کنی برای سیزن ۱۸ فکر کنم

ایدی پابجیتو بده

تو تاپیک عکس تگم کنید😍 کاربری انتقال داده شده کاربر جدیدم بی تی اس💛 عروسک شده ام دلبسته ی پاستیل و لواشک شده ام کاربری آخرمه نترکونید منو🥺