2777
2789
عنوان

عید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 44 پست
گفت آبی باز راه ها

اصفهان قرمزه . من که نمیرم در هر صورت . ابی باشه یا قرمز فرقی نداره . دوست ندارم تو این کرونایی جایی برم . اونم ور دل فامیل  

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
والا یعنی یکیشون نیست بگن من نمیرم اونا که اینهمه میبینن همه راهی سفرن اونوخ چه انتظاری از مردم عادی ...

والااا

.من شمالی ام .

هر دفعه ک کلاس دارم میرم بیرون برای کار ضروریم .میبینیم یه عده بالای ماشینشون باربند زده و بالاش کلیییییی لباس و خرت و پرت ‌ . یا میبینم کنار جدول یسریا نشستن و با بی حالی غذا میخورن. آخه مگ مجبورید؟!

خیلی حرص میخورم بابت این کارای مردم 

دلبر ناب دلم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا که اگه کادر درمان اینقد بیخیال بعضیاشون وای به حال مردم فقط خوبیش اینه کرونا نمیگه تو پولدار ...

من فکر میکردم حداقل این قشر خیلی مراعات میکنن ولی کلا تصورم عوض شد از بازار رفتن و خرید هاشونو مسافرت هاشون میگفتن باورم نمیشد

یکی از اشناهامون گرف الان ۶ ماهه کزونا مثل اسید از داخل کلا ناژه هاش مری همرو سوراخ کرده خودشم ای سی یو بستریه همه جاش از کار افتاده الانم میگن معدش پوسیده کلا بنده خدا کلا سرم داشته معده غذایی بخودش ندیده ک 😳

خوشبحالت واقعا این کار من ت مجردی بود نصف عید دیدنی ک نمی‌رفتم بیشترم تو اتاقم بودم ولی الان متاهل ...

ها😝😝خوشبحالم😀😀ولی خب تمیزکاری بعدش واس ماس😬😬

تاخوبیو توی مادیدین،هرچی صفحه بود پشته ماچیدن...وابده یابرو یابمون تاتموم شه این رابطه...دلم هنوز بیتابته،هنوزم نگران اون حالته.....
من الان یک هفتس بیمارستان بستریم همه پرستارا دادن درباره سفر حرف میزنن و سر مرخصی اول عید بحث دارن ه ...

😯😂😂😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
والااا .من شمالی ام . هر دفعه ک کلاس دارم میرم بیرون برای کار ضروریم .میبینیم یه عده بالای ماشینشو ...

تقصیر خودمونه خدایی حالا یه سری هامون سال ب ساد مسافرت نداشتیمو انگار ن انگار اونوخ الان یکسره میرن انگار ک بدون سفر زندگی نمیچرخه

مردم تو صف مرغ و تخم مرغ و روغن کرونا نمیگیرن؟

دو تا وانت پر مرغم دم خونه آدم خالی کنن ولی مریض باشه چ فایده

نمی‌فهمم دم عید چرا باید مرغ اینجوری بشه آخه ولی بعضی مردمم انگار از قحطی اومدن واقعا هر روز میان تو صف واقعا مگه چ خبره فک میکنن هر جا صف هست اینام باید باشن اصلا کجا جا میدن این مرغا رو😁

وای دقیقا.من میترسم دایی و خالم بیان اینجا ۱۳ روزو بمونن😑

سس ماس😁

آغا برو ی نذری چیزی بکن این دیگه واقعا ته بدشانسیه یا روز عید زنگ بزن بهشون دوتا سرفه بکن بلکه تا سال دیگه نبینیشون😁

دو تا وانت پر مرغم دم خونه آدم خالی کنن ولی مریض باشه چ فایده نمی‌فهمم دم عید چرا باید مرغ اینجوری ...

من موافق سفر و دید و بازدید تو کرونا نیستم اما ای کاش به همه چی انقدر رسیدگی میشد

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
من فکر میکردم حداقل این قشر خیلی مراعات میکنن ولی کلا تصورم عوض شد از بازار رفتن و خرید هاشونو مسافر ...

والا منه فرد عادی عروسی نرفتم هم بخاطر خودم هم بخاطر مسولیت اجتماعی فقط چند بار خرید رفتم اونم به اجبار 

اونوقت ی پرستاره هست تو فامیلمون هر جا مهمونی عروسی باشه میاد

واقعا راسته میگن مدرک شعور نمیاره برای بعضیا

والا منه فرد عادی عروسی نرفتم هم بخاطر خودم هم بخاطر مسولیت اجتماعی فقط چند بار خرید رفتم اونم به اج ...

خدا شاهده یکیشون بود قرار بود اول بره عروسی و میکف هرجوری شده مرخصی و واسه اونروز میخواد😒

اصفهان قرمزه . من که نمیرم در هر صورت . ابی باشه یا قرمز فرقی نداره . دوست ندارم تو این کرونایی جایی ...

https://uupload.ir/files/qp37_screenshot_۲۰۲۱-۰۳-۱۶-۱۱-۳۲-۰۵-۵۱۶_com.android.chrome.jpg

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  
https://uupload.ir/files/qp37_screenshot_۲۰۲۱-۰۳-۱۶-۱۱-۳۲-۰۵-۵۱۶_com.android.chrome.jpg

باشه هر چی تو بگی ولی من نمیرم   

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد