2777
2789
عنوان

عید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 44 پست
ما ک دید و بازدید و سفر نداریم امسال مثل سال قبل راحتیم.  ی سر باید بریم چندتا کتاب و خوراکی ب ...

سلام عزیزم .‌میگم شما فکر میکنم ب کتاب خیلی علاقه داری .‌میشه بدونم کتاب روانشناسی راجب موفقیت چی خوندی ؟بهتریناش کدوما هستن؟

کتاب روانشناسی بیشعوری رو خواستم واسه خودم و خواهرم ک ۱۲ سالشه بخرم . تاپیک زدم اکثریت گفتن کتاب خوبیع. خواهرتم میتونه بخونتش . نظرت چیع؟

دلبر ناب دلم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من دید وبازدید نباشه خوشم انقد خوش میگذره تعطیل باشه با شوهرت بشینی خونه آجیل بخوری کسیم نیاد😁 ...

خخخخ ای خدا ایشالا همیشه خوش باشی عزیزم 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

وای منم از دیدو بازدید متنفرممممم😬😬هرسال عید مهمون میاد میرم تو اتاقم خودمو میزنم به مریضی.

خوشبحالت واقعا

این کار من ت مجردی بود نصف عید دیدنی ک نمی‌رفتم بیشترم تو اتاقم بودم

ولی الان متاهلم 😭😭😭😭😭😭

سلام عزیزم .‌میگم شما فکر میکنم ب کتاب خیلی علاقه داری .‌میشه بدونم کتاب روانشناسی راجب موفقیت چی خو ...

خوبه کتاب بیشعوری عزیزم. 

نمیگذارم کسی اعصابم را ب هم بریزد

ادمهای سمی

چگونه از دست آدمهای عوضی خلاص شویم

استرس ممنوع 

اینا همشون خوندش تاثیر عجیب میزاره رو زندگی

❤️

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
من الان یک هفتس بیمارستان بستریم همه پرستارا دادن درباره سفر حرف میزنن و سر مرخصی اول عید بحث دارن ه ...

واقعا که اگه کادر درمان اینقد بیخیال بعضیاشون

وای به حال مردم

فقط خوبیش اینه کرونا نمیگه تو پولداری تو پرستاری تو دکتری نمیگیری برای همه یکسانه

من پدرم کرونا گرفت خیلی روزای بدی بود خیلیا چه عوارضی ک نداشت  

اصفهان که بستت من راحت . نمیریم . مثل پارسال.فامیل فقط به درد این میخورن هر از گاهی زنگ بزنی ببینی ز ...

گفت آبی باز راه ها

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  
مرسی عزیز دلم . ممنونم از پاسخت❤❤

قربونت عزیزدلم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

🤣🤣🤣🤣راها فقط هوایی قطار اتوبوس بازه ماشین شخصی نه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
یه توصیه بگمو برم چ راه باز باشه چ راه بسته باشه  ، بمونید تو خونه تون . هیچ جا بهتر از خونه ی ...

اگه راه ها رو نبندن میان دور از جون همه ی عده خیلی بی‌شعورنفکر میکنن مردم دیگ دل ندارن 

والا من عروسی خودم ک مهمون نداشتم بعدشم به دل نرفت ی مسافرت برم یکم سر حال بیام نه عروسی ای رفتم نه هیچ مهمونی ای میگم سلامتی آدم به همه اینا می ارزه 

کاش مثل پارسال باشه