2777
2789
عنوان

تیپ واسه عید😬😁

402 بازدید | 17 پست

سلام دوستا من مانتوم لش هستش و آبی نفتی و یه شال سورمه ای گرفتم با شلوار لی لش اما نمیدونم شالم رو چجوری ببندم چون من چادری ام و اگه شالم رو محکم ببندم اصلا به مانتو و شلوارم نمیخوره اگر هم شل ببندم از زیر چادر لیز میخوره البته بگما من که چادر میپوشم از شال موهام یه کمیش بیرون هست و مشکلی نیست که یذره اش معلوم باشه

تیکر بارداری نیست👀
چادرو بزار کنار بنظرم

نظر منم همینه 

یا از این روسری حجابی ها بخر که راحت میشه پوشیدشون به لباسات هم بیاد 

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چادرو بزار کنار بنظرم

نمیشه عزیزم من تو یه شهری زندگی میکنم که همه همدیگرو میشناسن و اگه اینکارو کنم میگن دختر فلانی رو دیدین البته من با این موضوع مشکلی ندارم و خودم از چادر خسته شدم اما خب خانوادم نمیذارن😪

تیکر بارداری نیست👀
نمیشه عزیزم من تو یه شهری زندگی میکنم که همه همدیگرو میشناسن و اگه اینکارو کنم میگن دختر فلانی رو دی ...

آخه مانتو شلوار لش با چادر!

مگه معلومه زیر چادر چی پوشیدی اصلا؟ 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
از اونام بخره اصلا ب مانتو لشی ک میگه نمیخوره

دیگه یا باید ببره عوض کنه یا یکم بیشتر خرج کنه یه مانتو دیگه بخره 😅😂

نمیشه عزیزم من تو یه شهری زندگی میکنم که همه همدیگرو میشناسن و اگه اینکارو کنم میگن دختر فلانی رو دی ...

مثلا دخترای خودشون خیلی با حجاب می گردن 

عیبی نداره یه مدت درگیری با در و همسایه و خونواده بعدش دیگه براشون عادی میشه 

ببینم چن سالته اصن؟

مثلا دخترای خودشون خیلی با حجاب می گردن  عیبی نداره یه مدت درگیری با در و همسایه و خونواده بعد ...

15  همسایه به کنار خوانوااااده😬😬😬😬

تیکر بارداری نیست👀