2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین نظر بدید. برادرشوهرم ..........

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 82 پست
پول که اصلا نده چون به هیچ جا نوشته نمیشه اگه مشکل مالی نداری و میتونی بی توقع باشی همون النگو رو ب ...

ممنونم اکثریت هم گفتن طلا بگیر💋⚘

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار
عزیزم الانم جو گیر نشو اگ بری الان طلا بخری خواهرشوهرت میگ خوب عروس ببخشید نادونیه هر کاریشم بکنیم ب ...

بله مادرم میگه نخر.عاخه باورتون نمیشه اینا خیلی بامن بد کردن فکر کن خواهرشوهرم چون تو عروسیم خاله م دیدن رو جمع کرد داد به مامانم اون دیدن نداد اومدیم خونه داده بود شوهرم خیلی کارش زشت بود وناراحت بودم ولی ننیدونم چرا حماقت کردم طلا واسه بچه ش بردم خاک توگورم کنن

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرجور خودت صلاح میدونی.خودت بچه داری؟ طلا رو یده برا بچه خودت

نه بچه ندارم🤕واقعا نمیدونم چکاری درسته

دورازجونت.اسم منم صباست😍

فدای تو همه صباها مهربون وخانومن😍

فدای تو همه صباها مهربون وخانومن😍

خدانکنهه

چندسالته؟

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
خدانکنهه چندسالته؟

۳۰ عشقم😍

فامیل شوهر خیلی بیشعوره نمیدونم چرا🥴عاره درست میگی ولی اگه کادوی ارزون ببرم خواهرشوهرم دلش خنک میشه ...

به درک،بهتر از اینه که بشینن بگن بعدا هیچکدوم جبران نمیکنیم  ولی فلانی متوجه نمیشه،هی برامون کادوی گرون میاره

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
به درک،بهتر از اینه که بشینن بگن بعدا هیچکدوم جبران نمیکنیم  ولی فلانی متوجه نمیشه،هی برامون کا ...

😂😂😂😂بلانسبت غلط کردن .همینکه پاشونو بریدم خونه م نمیان و تو کف اینن که خونمو ببینن خودش کلیه 👍🥶💋⚘