2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین نظر بدید. برادرشوهرم ..........

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 82 پست

مطمئنی برات جبران میکنن دو روز دیگ نیای تاپیک بزنی بگس من براشون طلا بردم اینا برامن سبک اوردن و.....

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بهت فشار نمیاد تو این اوضاع طلا بگیری بگیر...دلایلتم فقط خودتو اذیت می کنه...ب خودت و توانت نگاه کن همین...

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
پلاک طلا بخرید 

میخوام اگه طلا خریدم حتما النگو باشه تا خواهرشوهرمو حرص بدم 🥶چون فکر میکنه که حضرت زاییده

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار
یه وان یکاد براش بگیر

میخوام حتما النگو باشه بیشتر میخوام لج خواهرشوهرم دربیاد

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار
میخوام اگه طلا خریدم حتما النگو باشه تا خواهرشوهرمو حرص بدم 🥶چون فکر میکنه که حضرت زاییده

االنگو کم کمش 1ونیم میفته بهتون

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

حالا ک از حرص میخوای کادو بگیری ی نیم ستی یاتیکه طلایی بگیر برا جاریت 😂😂😂😂همه میسوزن

پول بده ب حرف مامانت گوش بده

اونوقت خواهرشوهرم باورش میشه که خیلی تحفه س .میخوام حرص بخوره که چرا بین هیچ کدومشون فرقی نذاشتم

من همیشه کادوی گرون قیمت میگیرم ن بخاطر طرفم ن اصلا  چون بهم  ثابت شده (جزمامانم )کسی لیاقت کادوی خوب نداره صرفا بخاطر خودم چون من ارزش م بالاترازاینه ک بخام کادوی ارزون بدم بنظرم طلا بخرفراموش نمیکنه

مادر دوجهان غیرخدا یارنداریم😏یه صلوات میدین براخوب شدنم؟😔
بخاطر لج نه،بخاطر خودشون اگه ارزششو دارن کادوی خوب ببر

نه ارزششوکه ندارن .شاید باورتون نشه ولی آب از دستشون نمیچکه و تاحالا من ندیدم که شام دعوت کنه یا خونه خریدیم کادو بده کلا یه کوجولو خسیس هستن😶

اونوقت خواهرشوهرم باورش میشه که خیلی تحفه س .میخوام حرص بخوره که چرا بین هیچ کدومشون فرقی نذاشتم

خواهر ول کن تلافی رو اون موقعم ک طلا گرفتی برا خواهرشوهرت کسی ک زورت نکرده خودت خریدی میتونستی یکم سبک تر بدی.تقصیرخودته 

وقتی میدونی طرفت ظرفیت نداره براش انجام نده