2777
2789
عنوان

آخه چرا ؟😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 22 پست
که چی بشه یه بدبخت دیگه بیاد هم جنس خودمون رو زمین که مدام اذیتش کنن بشینن بالا سرش از بالا بهش نگاه ...

اگه قرار باشه همه اینجوری فکر کنن هیچ زنی دیگه باقی نمیمونه رو زمین اونجوری منو شما هم تو این دنیا نبودیم .این چیزا که مجوز قتل نیست زن ستیز نباشین .

عشقم جونم زندگیم وکاااااالت آرزمه خانم وکیل شم روزی که خبر قبولیمو بشنوم تولد دوباره منه خیلیییییی زحمت میکشم برای آرزوم 
وااااا ادم بچه ی خودشو سقط کنه اونم بخاطر این که دختره .بنظر شما کارش درسته؟؟؟

زن ستیزی از خود ما شروع میشه 

عشقم جونم زندگیم وکاااااالت آرزمه خانم وکیل شم روزی که خبر قبولیمو بشنوم تولد دوباره منه خیلیییییی زحمت میکشم برای آرزوم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قرار باشه همه اینجوری فکر کنن هیچ زنی دیگه باقی نمیمونه رو زمین اونجوری منو شما هم تو این دنیا ن ...

چه بخوایین چه نخوایین جامعه ما اینه مرد میزنه تو سر زن همیشه زن ستیز نیستم دارم میگم اون دختر خودش راضیه بیاد؟ از این گذشته از کجا میدونین اون مادر بچه خودشو دوست نداشته که یه طرفه قضاوت میکنین

چه بخوایین چه نخوایین جامعه ما اینه مرد میزنه تو سر زن همیشه زن ستیز نیستم دارم میگم اون دختر خودش ر ...

چرا راضی نبود شاید میخاست خانم دکتر بشه زن موفقی بشه مخصوصا که باباش خیلیییییی دوسش داشت و قطعا هواشو خیلی داشت 

که چی بشه یه بدبخت دیگه بیاد هم جنس خودمون رو زمین که مدام اذیتش کنن بشینن بالا سرش از بالا بهش نگاه ...

اقا خانواده داریم تا خانواده! من تحصیل کرده ام به لطف خدا رشته خوبی میخونم, وجه اجتماعی دارم, لباس پوشیدنم ازده, مستقل زندگی میکنم, و الحمدولله همه چی اوکی! واقعااا ازادی دخترا توی جامعه بیشتره!! کدوم خرج خونه, پسراا با رفیقت بری بیرون نمیدونی چ بلایی سرت میاره دختره لااقل با دوستش بره بیرون راحته!

یک عدد خانم دکتر هستم      

عه آفرین موفق باشی😍😍😍 . بفرما یه نمونه خانم دکتر 

عه آفرین موفق باشی😍😍😍 . بفرما یه نمونه خانم دکتر 

مامانم میگه موقع زایمانم گفتم خدایا دخترم خانم دکتر شه, ک کل فامیل بفهمن مشکل جنسیت نیس سواده, هنوزم رو حرفش هست

جالب اینه من هم داداش بزرگ تر دارم هم کوچیک تر, اما همیشه من بیشتر دوس دارن این واقعا خانوادگیه بحث همه جامعه نیس ک