2777
2789
عنوان

تست مواد مخدر

1737 بازدید | 29 پست

تا پیک قبلم گفتم که به پسرم شک دارم که حشیش میکشه یا نه که با شماها مشورت کردم گفتید برو تست بده خدا رو شکر تستش منفی شده تست تا چند روز قبل رو نشون میده که کشیده یا نه راهنمایییم کنید ممنون میشم

خدایا لطفا منو تنها نذار

چرا بهش شک داری؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

خدارو شکر خیلی برات خوشحال شدم . انشالله خدا کمک خودت و پسرت کنه

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
چندروز قبلش رو نشون میده

دقیقا همون لحظه رو نشون میده

ولی اگه طرف مواد مصرف کرده باشه، پس از مصرف مواد مخدر ابتدا وارد خون میشود و سپس بسته به نوع مواد و میزان مصرف از 6 ساعت تا 3 روز در خون قابل تشخیص است.

ماندگاری مواد مخدر در ادرار بین 2 تا 6 روز بسته نوع مواد و میزان مصرف می باشد.

نمیدونم 

تریاک به طور معمول 8 ساعت در خون و تا 3 روز در ادرار و بیش از 90 روز در تست مو قابل تشخیص و ماندگار است

ماری جوانا تا 14 روز در خون و تا 30 روز در ادرار و بیش از 90 روز در تست مو  قابل تشخیص و ماندگار است

همه چی بستگی به نوع مواد ربط داره

نمیدونم 
چرا بهش شک داری؟

چند نفر از اقوام گفتند که میکشه منم بهش گفتم قسم خورد که نمیکشه خودم یک شب تا صبح گریه میکردم که بچه های سایت گفتند برو تست بگیر 250تومن یک تست ازش گرفتم که خدا رو شکر منفی ش خودش هم مطمئن بود که منفی میشه

خدایا لطفا منو تنها نذار
چند نفر از اقوام گفتند که میکشه منم بهش گفتم قسم خورد که نمیکشه خودم یک شب تا صبح گریه میکردم که بچه ...

چند سالشه؟ شما چند سالتونه؟

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید .