ayliin_f مدیر استارتر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 257 عنوان واییی خیلیترسیدم 135 بازدید | 5 پست دوستانامشب ب جدیترسیدمتنهابودم میخواستمب بازاربرسم ازتوکوچهتاریکزدم یهپیرمردلاغرمردنی وایسادهبودتامنودیددنبالمکردمنمدو کردم اونمدنبالم دوتاپاداشتمدوتادیگمقرض کردمتارسیدمب خبابوندیگنتونست بیادسمتمحالم هنوزبدهیعنیمیخواست چ بلایی سرمبیاره شماتاحالایههمچیناتفاقی براتونافتاده؟ 1399/12/26 | 05:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jeisi عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 1708 اره چند روز پیش یه مریض روانی تو خیابون با ماشین 206دنبالم کرده بود منم مث سگ میدوییدم خیلی اشغال بود هواهم تاریک بود کاکو من بَچِی شیرازم...خونوم ایقد گرمه که همیطو میجوشه عین او کتریو که میذاریش رو شعلِی گاز میقُلّه . من میگم که شل بیگیر لذت ببر ... بَرِی چیچی غصه میخوری؟عامو بخندااااا هااااااا لذت ببراااااا 😁😁😁😁😁 دینگیلی دیشو دینگیلی دیشو دونوگواو دوشو😂😄
طهورا2233 عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 862 مریض بوده من یبار تو روزروشن برام پیش اومد بیمارن دردایره ی هستی مانقطه ی تسلیمیم، رای آنچه تواندیشی، حکم آنچه توفرمایی. @IslamLifeStyles تنها مسیر آرامش