koochik مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 4757 عنوان کمکککککک 114 بازدید | 13 پست همین الان رفتم در کابینت و باز کردم ظرف بردارم، یه سوسک دیدم، از ترس،زودی درو بستم بیرون نیاد. الان چندمین باره دیدم همشم از کابینت نزدیک ظرفشویی در میان.😭😭چیکار کنم نابودشن.؟؟ آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا 1399/12/26 | 04:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92181 چم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
mis1378 عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 667 چوبیه؟احتمالاخیس شدن کابینتا چون شنیدم دراین حالت خود بخودسوسک بوجودمیاد
گل_آفتابگردان عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 7376 از پماد حشرات استفاده کن از پماده میخورن تشنه میشن میرن سمت راه آب یا فاضلاب میمیرن...خیلی موثره هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...
**شاهدخت** عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 42685 سم بریز توی کابینتاحتمالا یه سوراحی اونجا هست که سوسک زیاد میاد باید پرش کنی در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من منتری 💖
گل_آفتابگردان عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 7376 بی محلش کن بهش بر میخوره خودش میره خسته نباشی دلاور 😐🖐😂 هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...
koochik مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 4757 بی محلش کن بهش بر میخوره خودش میره وای.نمیرن انقد پرروئن که. آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
koochik مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 4757 چوبیه؟ احتمالاخیس شدن کابینتا چون شنیدم دراین حالت خود بخودسوسک بوجودمیاد آره. ازین سوسکای قهوه ای گنده چندش 😭😭😭 آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
akbai عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 1008 پودر بزن +ادب از که آموختی؟ -از بی ادبان +ازکدام بی ادبان از بی ادبان سایت _کدام سایت؟ +نی نی سایت دیگه
koochik مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 4757 پودر بزن یعنی،با پودر از بین میرن؟ فک کنم از چاه میان بالا.انقدم سگ جونن. آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
بهار٦٥ عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 708 لوله فاضلاب لباسشويي رو چك كن شل نشده باشه، از اون تو هم ميان