2777
2789
عنوان

شقاق

125 بازدید | 2 پست

بچه هاااا سلام و سلامی ویژه به درد کشیده های شقاق یا همون فیشر

قضیه از اونجایی شرو شد که من انار خوردم همیشه انار خوردنی گلاب به روتون موقع دفع مقعدم زخم میشد ولی فرداش دیگه خوب بود،این دفه انار خوردم و فرداش برا عفونت واژن از اسنپ دکتر متخصص زنان گرفتم،از اونجایی که دفه اول بود که مترونیدازول و ازیترومایسین میخوردم نمیدونستم یبوست میاره برام یبوست همانا و موندن زخم همانا،تو این گیر دار حمامم رفتم و موبر زدم و یادم رفته بود قسمت باسنمو بشورم که دیدم دارم میسوزم و فهمیدم نیم ساعته مونده و اینم اومد رو شقاق محترم و بیچارم کرد،پماد زدم اب گرم نشستم همه کار کردم تا ۶هفته بعد خوب شد. و ی بیل بیلک به نام تگ پوستیم ازش به یادگار موند،خلاصه منم جوگیر شدم شرو کردم به پسته خوردن و شیرینی و شام سنگین که دیدم ای داد جناب شقاق جان دوباره باز شد (یک ماه خوب خوب بودم)و شرو شد درد وحشتناکش،این دفه رفتم دکتر که جراح محترم گفت بیا عمل کنم برات که قبول نکردم انتی فیشر داد بهم و گفت بشینم تو لگن اب گرم و اینا ولی اصل موضوع تو شقاق اول حل کردن دلیلشه

من یبوست ندارم ولی دسشویی میرفتم ببخشید همیشه زور میزدم که زودتر کارم تموم شه،این فشار دقیقا عامل خوب نشدن زخمم بود کاری که کردم و خیلی کمکم کرد استفاده از دسشویی فرنگی و زور نزدن به هییییچ وجه بود،یکم طول میکشه ولی بشینید و زور نزنید خودش کم کم میاد و دفع میشه،فرض کنید از ی کوچه خیلیییی تنگ میخواید رد بشید اگه با فشار رد شید حتما اسیب بیشتری میبینید نسبت به یواش یواش،شاید اولش فشار چون کمتر درمعرضید درد کمتری بده ولی بعدش درد بیشتر میشه و اسیبم میزنه،دومین مورد این بود که من شدیدا میوه خورم ولی همیشه شب میخوردم،میوه رو تقسیم کنید تو طول روز چون ببینید وقتی صبونه خوردید رودتون صبر نمیکنه که شب میوه بخورید و هضم رو شرو کنه اون طبق صبونه کارشو شرو کرده و ممکنه اول مدفوعتون سفت باشه و همون سفتی اول کار دستتون بده پس با ی میوه مثلا صبونرو شرو کنید و بعد نون پنیر مثلا و قبل نهار میوه و نهار با سالاد بعد میان وعده میوه و بیسکوییت سبوس دار و شب شام سبک مثه سوپ و اینا و اخر شبم من چندتا دونه انجیر خیس خورده میخوردم،ی مدت غذاهای یبوست اور مثه فست فودو تعطیل کنید،پیاده روی هم باید حتما کنار رژیم باشه،من الان خیلی خیلی بهترم و ۹۰درصد خوب شدم امیدوارم به دردتون بخوره چون درد طاقت فرساییه واقعا و دکترام که نیغ به دست همه منتظرن رضایت بدی ببرن عملت کنن ولی عمل راه حلشنیس واقعا مگر تو حالت خیییلی حاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.