2777
2789
عنوان

بیایین ارومم کنید

123 بازدید | 8 پست

یچه ها خیلی ناراحتم امشب تولد پسرعمه کوچیکم بود بعد من نرفتم عمه ام از تهران مخصوصا اومد جنوب که براس پسر کوچیکش یه دور همی بگیر اونم خانوادگی بعد عموم با عمه بزرگم قهر کردن نیومدن فقط پدرو مادرم رفتن با عمو کوچیکم با مادر بزرگم بعد عمم از ساعت ۷ صبح گرفتار بود بعد پسر بزرگش ۳۵ سالش هست ولی عقل نداره با زن صیفه ایش اومده بعید میدونم که صیغه هم باشه حالا اونجا نمیدونم چش بوده دعوا درست کرده با اخلاق گندش با زن رفتن حرف هیچ بزرگتری هم گوش نکردن عمه ام مشکل اعصاب داره الان خوبه یعنی نباید ناراحت بشه از یه طرف هم خیلی شام درست کرده بود خواهر برادرش دعوا کرده بودن پسرعمه بزرگم که دوست دارم بزنمش وفحشش بدم به عمه ام بدو بیراه گفته عمه ام هم خیلی ناراحت شده بود رفته بود تو اتاقش گریه کرد مامانم دل داریش داد از یه طرف هم اون زن عموم که اومده بود یه جا مثل مجسمه نشسته بود  میترسم دوباره اعصابش خراب بشه

😐😐😐😐😐😐😐😐😐🤕

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همه رو فهمیدم اما نفهمیدم چرا تو باید آروم بشی؟ همه مربوط به عمه و پسر عمت بود اسی😐

اره عمم مریضی اعصاب داره اگه ناراحت و عصبی بشه مریض میشه حالش بد میشه مشکل اعصابش اوت میکته و اونجا دیگه نمیشه کنترل کرد منم دلم میسوزه میگم گناه داره پسرش خیلی بی احترامیش میکنه

من نفهمیدم چی شد ولی جای شما بودم بیشتر نگران کرونا بودم تا بقیه مسائل ،اخه بنده های خوب خدا تولد تو ...

عزیزم کلا ۱۱ نفر بودن اونم از یه خانواده 

ماهم رعایت میکنیم