2777
2789

سرم کریستال بزن و کف سرتو آروم ماساژ بده

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم نه آرایشگر خیر سرم

باید پودر کف سر میریخت ، من واسه عروسیم چون موهام حنا داشت ، پنج بار دکلره کردم ، پودر کف سر زد اصلا متوجه نشدم ، 

برا زبری هم روغن ارگان ، شامپو مشکی بنفش freesolfat, ماسک مو هم حتما بزن تو حموم 

سرم‌ دارم یه مارک دیگه،امامگه برای ساقه ی مو نیست؟؟

هست ولی چون چربه واسه سر خوبه

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

مرسی خانمی ، ماسک مو برای وزی مو خوبه؟؟ 

اره عالیه مخصوصا اگه حاوی کراتین باشه ، منتها یکم گرونه 

ببین یه راه دیگه هم هست ، قبل حموم الوئه ورا یا روغن زیتون یا میکس این دوتا رو بمال به ساقه ی موهات بعد تو حموم مقدار کمی شامپو بزن ، در کل زیاد موهاتو با شامپو نشور اگه زیاد حموم میری ، اینم خوبه ، نرم میکنه، وز رو کم میکنه 

اره عالیه مخصوصا اگه حاوی کراتین باشه ، منتها یکم گرونه  ببین یه راه دیگه هم هست ، قبل حموم ...

زیتون بزنم ساقه موهام و بعدش شامپو بزنم؟؟ چ ماسک مویی بگیرم چ مارکی خوبه

زیتون بزنم ساقه موهام و بعدش شامپو بزنم؟؟ چ ماسک مویی بگیرم چ مارکی خوبه

اره چون اگر فقط ابکشی کنی خیلی چرب میشه موهات ، ولی مقدار کمی شامپو بزن 

ماسک حاوی ابرسان و کراتین باشه ،  خارجی هم باشه بهتره