2777
2789
عنوان

لعنت به نداری

530 بازدید | 50 پست

ظهر رفتم قصابی خیلی شلوغ بود یه خانمه بود قصاب همش میگفت شما چی میخوایید اونم هیچی نمیگفت حدس زدم مناظره که خلوت بشه من خریدم تموم شد خواستم از مغازه بیام بیرون گفت یه کم جگر مرغ میخوام.اون لحظه ندونستم چه تصمیمی بگیرم یه دلم گفت برم براش حساب کنم یه دلم گفت شاید نیازمند نیس ممکنه بهش بربخوره.زنه نجیب و با حیایی بود بابام همیشه میگه یه نیازمند واقعی با آبرو میشه هیچ وقت خودش دستشو دراز نمیکنه ولی اینایی که گدایی میکنن اونا نیازمند نیستن.اومدم خونه گوشتو پختم اصلا نخوردم کوفتم شد شوهرم گفت کاش براش یه مرغ میخریدی فوقش میگفت نمیخوام.یادم افتاد که من چند روز پیش نذر کردم گفتم خدایا میخوام نذرمو ادا کنم خودت به جاش برسون همش میگم من باید نذرمو امروز ادا میکردم چرا به نشونه خدا توجه نکردم.ما پایین شهریم از این موارد زیاده دس فروش زیاده خجالت میکشم با خرید توی دست از کنارشون رد بشم.انقدر اوضاع فجیحه هر کی تو مغازه ها خرید میکنه همه به دسته هم نگاه میکنن.یه بارم پارسال رفتم قصابی یه خانمه ده تومن چرخ کرده خرید قصابه گفت از این موارد خیلی زیاده فروشمون کمه مردم کم میخرن یا نسیه میخرن قصابه گفت میخوام جمع کنم میان قیمت میپرسن نمیتونن بخرن شرمنده میشم عصاب و روانم بهم میریزه.بچه ها نداری و با سیلی صورتو سرخ کردن بد دردیه این شبه عیدی اگه دستتون به دهنتون میرسه در حده یه مرغ کمک کنید به نیازمندای اطرافتون.باور کنید نتیجه این کاره مثبتو حتما میبینید و چندبرابرش برمیگرده بهتون من از خودم شروع میکنم.ایشالله خدا پاداشتونو بده.به خدا این حرفارو با حال خیلی ناراحت دارم میگم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر نیازمندهای اطراف شناسایی کردیم و تا حد امکان فامیل بهشون کمک میکنن

حالا شما میتونی بری همون قصابی پول بهشون بدی بگه اگه نیازمندی اومد به همون مقدار پولت گوشت یا مرغ بده

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

من چند روز پیش داروخونه بودم دیدم خانمه یه چیزی به شوهرم گفت و شوهرمم سریع کارت کشید. بعد که پرسیدم گفت خانمه گفته میشه داروهای منو حساب کنید. 24 تومنم بیشتر نبود

انقدر دلم سوخت که نگو

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه فروشگاه هس تو منطقمون یه خانوم مسنی همیشه میاد شیر بر میداره یا بقیه براش حساب میکنن یا خود فروشگاه مجانی میده بهش

بنده خدا نداره یه سری مامانم حساب کرد دلم کباب میشه🥺

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
عزیزم تازگیا دارن بهمون میگن میوه وگوشت نخورین  میخوان همه رواونجوری کنن

چرانخوریم؟🙄🥺

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
من چند روز پیش داروخونه بودم دیدم خانمه یه چیزی به شوهرم گفت و شوهرمم سریع کارت کشید. بعد که پرسیدم ...

الهی ک باعث و بانیش صبح از خواب پا نشه😥

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤