2821
2789
عنوان

دوست صمیمیم

306 بازدید | 21 پست

از موقعی که  کرونا اومد و مشکل افتاد تو زندگیم 

ازم فرار می کنه 

خواهرش مریض شد من گفتم کی بیام ببینمتون

همش فرار می کنه ازم 

اینجوری نبود 

و منم خر نیستم کسی که بهانه میاره  هیچ وقت برام قابل قبول نبوده  چون خودم اینطوریم که ادم بخواد کاری بکنه می کنه  ربطی نداره

بهتره توعم ازش فرار کنی

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب حق داره

خودتون میگید کروناست

دلیلی نداره تو این شرایط رفت و آمدی باشه

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

خب میبینی‌مایل نیست‌

توهم پیگیر نباش

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
نشدم ولی شما زورت نمیاد  بعد کلی سال   طرف اینجوری کنه

چرا ناراحت میشم

ولی رابطه که زوری‌نمیشه عزیزم

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

خیلی سخته قطع ارتباط با دوست صمیمی. یه وقتایی دلیل قانع کننده وجود نداره فقط ادم دیگه دلش نمیخواد اون شخص تو زندگیش باشه. 

به خواستش احترام بزار و ولش کن تا خودش بیاد سمتت

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️
خیلی باهم راحتیم ولی یهو نمیدونم چرا اینجوری می کنه   ولی دمت گرم عالی گفتی 😂

میدونم بعضی وقتا الکی الکی همچی خراب میشه توعم بهتره چوب کنی زیر ک زودتر خراب شه شخصیتت زیر سوال نره

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
2823
2791
2779
2792