2777
2789
عنوان

عزیزدلم.......

117 بازدید | 2 پست

عزیزدلم‌... عشقم کجایی..

کجایی ببینی چقدر بیتابم..

چقدر دلتنگم و چقدر عذاب میکشم..

آروم نمیشم... هرکی یه حرفی میزنه ارومم‌کنه ولی هیچی فایده نداره جون دلم.

ای کاش بیشتر درکت میکردم بیشتر هواتو داشتم...

اخه عزیزدلم دست خودم نبود از دلتنگی اونجوری بیتاب میشدم، غصه میخوردم از فاصله. فقط میخواستم بیشتر حرف بزنیم بیشتر برام وقت بزاری ، ندیدم نفهمیدم که تو حالت خوب نیست، که توام مشکلات و حال روحی بد خودتو داری...‌ازت توقع داشتم حال منم خوب کنی... اخه حال من فقط با تو خوب میشد... چقدر پشیمونم،کاش بیشتر هواتو داشتم، کاش بیشتر دورتو میگشتم یکی یه دونم... عزیزدلم کاش زمانو میتونستم به عقب برگردونم... کاش کاش کاش ...

اون همه وابستگی من ترو خسته کرد ترو ازم برید..‌..

گفتی دنیاهامون فرق داره گفتی برا هم ساخته نشدیم گفتی بینمون فاصلس از چت خسته شدم گفتی معلوم نیست بهم برسیم گفتی خستم از رابطه تنهایی برام بهتره... التماست کردم گفتم همه چیو میسازیم گفتی عشق زوری نمیشه 💔😔

عزیزدلم تو فقط برا من انلاین میشدی همیشه اخرین بازدیدت با زمان اخرین پیام به من یکی بود.. ولی الان انلاین میشی ولی برای من نیست😔😔 حسودی میکنم به اونی که داری باهاش چت میکنی... میدونم میدونم تو که مثل من انلاین نمیشی که چتای قبلمون رو بخونی، انلاین نمیشی که زل بزنی به انلاین بودن من... اخه تو خودت گفتی دیگه دلتنگم نمیشی گفتی دیگه عاشقم نیستی😔😔😔😔😔😔😔😔 

دارم میسوزم بیا این اتیشو خاموش کن بیا جون دلم..................۰

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
منم همینطور...

خیلی سخته دارم مثل شمع اب میشم... 

خیلی جلوی خودمو میگیرم که به این حال نیفتم ولی اخر ولی اخر دلم منو میکشونه به این حس و حال ... داغونم اشکام بند نمیاد دلتنگم... کاش عکساش حرف میزدن باهام..

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.