2789
عنوان

جاریم ومن

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 32 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبول می کردی بزرگیتو نشون میدادی اما بعد از ازش فاصله می گرفتی

بلند گفتم مگه اون دنیا اشتی کنم کاری بهش ندارم مث ی غریبس دیگه انگار ک وجود نداره دیگه ازاتاق نیومد بیرون

اشتی کن ولی رو نده امروزم دامادمون با مامانم و بابام دعوا کرد وهی میگفت فرق میذارین بین داماداتون به اون یکی یعنی شوهر من میگن آقا به اون نمیگن کلی بدو بیراه به شوهرم گفته حالا خواهرمم حامله هست یعنی این مرد یه ذرت شعور نداره حداقل مراعات رنشو بکنه به خدا اگه شوهرمو ول کنم درسته میخوردش ولی خودش گفت به خاطر خاهرت و بچش هیچی نمیگم زن خامله استرس براش خوب نیست ..

لطفا حسود نباشیم
اشتی کن ولی رو نده امروزم دامادمون با مامانم و بابام دعوا کرد وهی میگفت فرق میذارین بین داماداتون به ...

اینم حاملس من کاری ندارم بهش ولی نمیخام دیگه باهامون رابطه ای داشته باشه 

اینم حاملس من کاری ندارم بهش ولی نمیخام دیگه باهامون رابطه ای داشته باشه 

اسی نه قهر باش نه آشتی اصلا بیتفاوت انگار همچین کسی نیست ولی جلو خانواده همسرت خودت رو بزرگ نشون بده 

لطفا حسود نباشیم
اسی نه قهر باش نه آشتی اصلا بیتفاوت انگار همچین کسی نیست ولی جلو خانواده همسرت خودت رو بزرگ نشون بده ...

خانواده همسرم احترام زیادی برای من قائلن ومیدونن کاملا حق باکیه گفتن ببخشش وفلان ولی من اجازه ندادم بیاد باهام سلام کنه واشتی کنه

بلند گفتم مگه اون دنیا اشتی کنم کاری بهش ندارم مث ی غریبس دیگه انگار ک وجود نداره دیگه ازاتاق نیومد ...

دقیقا شرایط شما برای من با زن برادرم پیش اومد فقط بر عکس بود شیرینی خرید اومد تو اتاق ازم حلالیت خواست ردش نکردم اما الان بعد از ۸ سال فقط سلامو علیک 

دقیقا شرایط شما برای من با زن برادرم پیش اومد فقط بر عکس بود شیرینی خرید اومد تو اتاق ازم حلالیت خوا ...

بنظرم بعضی ادمارو باید تا اخر عمرت کنار بزاری من نمیخام دیگه پابزاره توخونم یابرم خونش ب هیچ وجه