2777
2789
عنوان

کیسه آب

179 بازدید | 15 پست

بچه ها من هفته ی پیش ترشح آبکی داشتم رفتم بیمارستان گفتن کیسه آبت سوراخ شده یه شب بستریم کردن و ازم خواستن پد بذارم ببینم چقدر خیس میشه چون خیلی کم خیس میشد گفتن مشکلی نیس و مرخصم کردن و گفتن یه هفته برم سونو آب دور جنین رو چک کنم که اینکارو کردم تو سونو گفت همه چی نرماله ولی من بازم ترشح آبکی رو دارم نگرانم نمیدونم چیکار کنم کسی بوده مثل من باشه؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چندهفته ای

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

مطمعنی ترشحت برا کیسه ابه؟ چون من ترشح سفید و ابکی دارم دکتر گفت کیسه اب نیس ولی گاهی خیس میشم

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
۳۴ هفته و سه روزمه

خیلی مراقب باش دوباره برو بلوک زایمان چک کن من اینجوری شدم دهانه رحمم ۴سانت باز شده بود اورژانسی زایمان کردم نمیخوام استرس بهت بدم ولی پیگیری کنی ضرر نداره خیالت راحتتره

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
دکتر سونو گفت کیسه آبت نیس حالا نمیدونم درست تشخیص داده یا نه

شفاف و بی رنگه ؟ یا سفید رنگه