رفتم اولین سونو گفت یه ساک ۷میلیمتر هست ولی جنین و قلب ندید گفت خیلی ریزه و بعد اون یه روز لکه داشتم الانم دوروزه خونریزی دارم مثله پری و دل درد پری رفتم دکترم میگه نمیتونم دارو بدم بتا دوتا بیاربرام یکی امروز یکی ۴۸ساعت بعدش اگه نرمال بود دارو میدم حالا من موندم خونریزی رو چیکارکنم آیا بارداری پوچ میتونه باشه یا احتمالش هس جنین تشکیل بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ینی خوووب نیست دیگ اگه خونریزیت بیش از حد بشه و درد شروع بشه یعنی شروع ب سقط اگرم ک در حد معموله سقطت باید مکرر سونو بدی بررسی بشه یا هم شیاف برا جلوگیری
دیگ چیزی نمونده کبغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤