2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکن عزیزم نکن قشنگم میدونم چی تو فکرته،اگر بمیری خیلی راحت میشی ولی با خودکشی راحت که نمیشی هیچ او ...

چقد گریه کردم چقد بدبختی کشیدم...پدر معتاد بی پولی بی پشتوانگی یتیمی عقب ماندگی از بقیه..بهترین باشی ولی بدترین ها هم نصیبت نشه چون کسی رو نداری آخرم یه هم خونه داشته باشی که مث خوره روحت رو میخوره یا کتک میزنه یا کلامی ...از پا درم آورده از 2۲ سالگی سرکار م ولی همش دارم تاوان بی لیاقتی خانوادم و بی مسئولیتی همسرم پس میدم انگار بین دوتا دیوارم که فقط دارم پرس میشم خودم بهترین ها رو دارم ولی تمام شانس ها فرصت آرامشم رو خانوادم و همسرم ازم گرفتن...

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
چقد گریه کردم چقد بدبختی کشیدم...پدر معتاد بی پولی بی پشتوانگی یتیمی عقب ماندگی از بقیه..بهترین باشی ...

دیوونه

میدونم سختی کشیدی

اما قوی باش

یه چیز میگم ،به عنوان یه انسان اینو ازت میخوام

خواهش میکنم به درخواستم نه نگو

یه وضو بگیر چن رکعت نماز بخون

اروم میشی 

از خودش کمک بخواه

چقد گریه کردم چقد بدبختی کشیدم...پدر معتاد بی پولی بی پشتوانگی یتیمی عقب ماندگی از بقیه..بهترین باشی ...

آخی عزیزممم قربونت بشم😔

چقدر سخت چقدر بد

منم بیستو پنج سالمه،سنم کمتر که بود خیلی پیش میومد تصمیمای اینحوری بگیرم........

ولی عزیزم گوش کن به حرفام،حداقل فکر کن خواهر بزرگترتم نه به عنوان نصیحت ها به عنوان همکلامی با هم برای چند دیقه...

گل قشنگم خیلی بده که پدر آدم از یه طرف بد باشه

همسر هم از طرف دیگه

ادم حس میکنه هیچ پشت و پناهی نداره،خیلی سخته خیلیییی😩😩😩😩

ولی عزیزم،قشنگم،خانومی باور کن تو بری هم اوضاعت اون دنیا باز همینه

باز اذیت میشی و حتی خیلی بیشتر

گلی خدا خیلیییی مهربونه هااا اما درسته خیلی وقتا ازش ناراحت میشیم

یا باهاش قهر میکنیم

ولی باور کن خدا دوستمون داره 

بالاخره یه روزی میرسه که یچیز میده بهت یا یکار میکنه برات که حسابی خوشحال شی

من مطمئنم مطمئن مطمئن مطمئن

لطفا یکار کن یکم اروم شی

من شما رو نمیشناسم،اخلاقاتم نمیدونم که چجور اروم میشی

ولی یکار کن این چند روز بگذره....اصن گوشیت خاموش کن

به هیچییی فک نکن،فقط برا خودت زندگی کن

انگار وجود ندارن،خودشون نگران میشن مطمئن باش

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"
آخی عزیزممم قربونت بشم😔 چقدر سخت چقدر بد منم بیستو پنج سالمه،سنم کمتر که بود خیلی پیش میومد تصمیم ...

سوهان روحم رو چه کار کنم شوهرم که هر دقیقه عذابم میده واقعا نمیتونم اوضاع برای من بهتر نمیشه تا حالا امید واای داشتم

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
سوهان روحم رو چه کار کنم شوهرم که هر دقیقه عذابم میده واقعا نمیتونم اوضاع برای من بهتر نمیشه تا حالا ...

میشه بهتر میشه مطمئن باش توکل کن به خدا

دعا میکنم برات عزیزم

ولی بدون خودکشی راهش نیست 

میخاست ببره خودش میبردت،وقتی نگهت داشته یعنی برات یچیزایی رو نگه داشته عزیزممم

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"

عزیزم تاپیکت ترکید

خواهش میکنم سریع برو بیمارستان حیفه عمرت حیف زندگیت

باور کن پشیمون میشی

میدونم زندگی گاهی خییلی سخت میشه اما راهش خودکشی نیست خواهش میکنم اینکارونکن