2777
2789

با قرص خاب اور مگ میمیری؟ 

نکن مومن 😐😂

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ده تا بیست تا بخورم میشه 

نمیدونم 

بزال یکم بگذره اروم میشی 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

قرص برنج انتخاب بهتریه هااا😅

عااامو خودکشی جرعت نمیخواد زندگی کردن توی این دوره زمونه ی گووووووووه جرعت میخواد 

حالا اگه بی جرعتی بفرما...

دردته کولم عشقگم //گلارم بوده خ ر ت 😚😚😘😘////////واسه رسیدن به اهدافم واسم یه صلوات بفرستین💖#کنکوری ام #عاشقم #کوردم
نمیدونم  بزال یکم بگذره اروم میشی

از یکم خیلی گذشته ..چندساله دیگه توانست ندارم همیشه فک میکنم به گذشته میگم چرا تا حالا خودم نکشتم

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

وای نکن عزیزم

نکن خواهرم

میدونم حالت بده ولی نکن

یا خدااا تو خودت قسم مواظبش باش امشب😩

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"
از یکم خیلی گذشته ..چندساله دیگه توانست ندارم همیشه فک میکنم به گذشته میگم چرا تا حالا خودم نکشتم

خب الان اروم میشی 

الان داری مینویسی و اومدی اینجا یعنی جدی نیست پس اروم باش

الان میخای خودکشی کنی ک چی بشه؟

ازدست خودت راحت بشی؟

جانم تو مث خدا پایان نداری

حتی اگ بمیری هم اون دنیا بخاطر خودکشی دهنت اسفالته

خدا مرده؟

چرا خودکشی

مگ خدا مرده؟؟

تو حتی اگ بمیری هم مستقیم میری به یه زندگی ای ک پایانی نداره 

ابد

ابدیت

روش فکر کن

حیف تو نیس

وای نکن عزیزم نکن خواهرم میدونم حالت بده ولی نکن یا خدااا تو خودت قسم مواظبش باش امشب😩

امشب نه فردا باید برم سرکار ..‌میترسم فقط گیج بشم سرکار تابلو بشم یه روز قبل از سال تحویل تا یه هفته آفم روز اول انقد قرص خواب میخورم تا بیدار نشدم و دیگه زجر نکشم

دیگه بسه هرچی صبر کردم اوضاع لحظه به لحظه بدتر شده دیگه نمی کشم امید بیخودی دارم فقط

الان میخای خودکشی کنی ک چی بشه؟ ازدست خودت راحت بشی؟ جانم تو مث خدا پایان نداری حتی اگ بمیری هم ا ...

خدا اگه برای من وجود داشت خودش رو به من نشون میداد هر چی مهربونی عرضه کردن جاش فقط نفرت گرفتم 

امشب نه فردا باید برم سرکار ..‌میترسم فقط گیج بشم سرکار تابلو بشم یه روز قبل از سال تحویل تا یه هفته ...

نکن عزیزم نکن قشنگم

میدونم چی تو فکرته،اگر بمیری خیلی راحت میشی

ولی با خودکشی راحت که نمیشی هیچ اوضاع داغون ترم میشه

قربونت برم خواهرم نکن اینجوری با خودت

یکم گریه کن اروم شی

یا برو یکم تنهایی راه برو

ولی نکن عزیزم اینکارو با خودت قشنگم....

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"
خب الان اروم میشی  الان داری مینویسی و اومدی اینجا یعنی جدی نیست پس اروم باش

چرا خیلی جدیم میخواستم ببینم چند تا کلونازپام بخورم بمیرم و دیگه بیدار نشم دوست دارم مردنم حداقل آروم باشه 

چرا خیلی جدیم میخواستم ببینم چند تا کلونازپام بخورم بمیرم و دیگه بیدار نشم دوست دارم مردنم حداقل آرو ...

دکتر برات تجویز کرده؟!!😒

لطفا هرجا تاپیک ترسناک دیدید من رو توش تگ کنید🙂❤