soorarii مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 4781 عنوان باردار بیاید 132 بازدید | 21 پست من هفته ۱۸ طول سرویکسم خوب بود خداروشکرممکنه تااخر بارداری کم بشه؟ من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤ 1399/12/25 | 22:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کوکا_کولا عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 6383 ۴۲ من ۳۶ بود بیشتر میشه تو طول بارداری؟ لطفا برای سلامتی بچم💚صلوات💚بفرستین
فاطمه۱۳۷۵۱۳۷۲ عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 6134 ۴۲ توروخدا واسه خودت دغدغه نتراش برای من ۳۵ بود کلی خوشحال بودم که زیاده طولش خیالت راحت من فردازایمانمه انشاالله تا الان یه قطره هم خونریزی نداشتم خدایاشکرت
soorarii مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 4781 من ۳۶ بود بیشتر میشه تو طول بارداری؟ خودم سوال پرسیدم نمیدونم😂 من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
soorarii مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 4781 توروخدا واسه خودت دغدغه نتراش برای من ۳۵ بود کلی خوشحال بودم که زیاده طولش خیالت راحت& ... ب سلامتی گلم من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
کوکا_کولا عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 6383 خودم سوال پرسیدم نمیدونم😂 تو گفتی کم بشه😂😂😂😂 لطفا برای سلامتی بچم💚صلوات💚بفرستین
soorarii مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 4781 تو گفتی کم بشه😂😂😂😂 ببین شنیدم یسریا زیاد شدن با استراحت ولی خب توام خوبی نیاز ب استراحت زیاد نداری ولی خب پیادا روی هم نکن خصوصا اگر دل درد میگیری من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
soorarii مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 4781 توروخدا واسه خودت دغدغه نتراش برای من ۳۵ بود کلی خوشحال بودم که زیاده طولش خیالت راحت& ... نی نیت دخمله؟من ۱۸ هفته گفتن دختره توانومالی فوری رفتم لباساشو خریدم اینجا تو دلمو خالی کردن ک کاش یبار دیگ میرفتی سونو بعد میخریدی.توکی خریدی من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
کوکا_کولا عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 6383 ببین شنیدم یسریا زیاد شدن با استراحت ولی خب توام خوبی نیاز ب استراحت زیاد نداری ولی خب پیادا روی هم ... ن استراحتم بیشتر لطفا برای سلامتی بچم💚صلوات💚بفرستین
فاطمه۱۳۷۵۱۳۷۲ عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 6134 نی نیت دخمله؟من ۱۸ هفته گفتن دختره توانومالی فوری رفتم لباساشو خریدم اینجا تو دلمو خالی کردن ک کاش ی ... بله عزیزم دختره اگه ۱۸ گفتن دختره خیالت راحت ۹۹.۹ درصد دختره من ازهفته ۲۳ بود حدودا که خریداروشروع کردم خدایاشکرت
soorarii مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 4781 بله عزیزم دختره اگه ۱۸ گفتن دختره خیالت راحت ۹۹.۹ درصد دختره من ازهفته ۲۳ بود حدودا که ... اره قطعی گفت سونوگرافه.اسمشو چی میذاری گلم من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
فاطمه۱۳۷۵۱۳۷۲ عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 6134 اره قطعی گفت سونوگرافه.اسمشو چی میذاری گلم اسما ☺شما چی عزیزم؟ خدایاشکرت