2777
2789
عنوان

باردار بیاید

132 بازدید | 21 پست

من هفته ۱۸ طول سرویکسم خوب بود خداروشکر

ممکنه تااخر بارداری کم بشه؟

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳۶ بود بیشتر میشه تو طول بارداری؟

خودم سوال پرسیدم نمیدونم😂

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
توروخدا واسه خودت دغدغه نتراش  برای من ۳۵ بود کلی خوشحال بودم که زیاده طولش  خیالت راحت& ...

ب سلامتی گلم

تو گفتی کم بشه😂😂😂😂

ببین شنیدم یسریا زیاد شدن با استراحت ولی خب توام خوبی نیاز ب استراحت زیاد نداری ولی خب پیادا روی هم نکن خصوصا اگر دل درد میگیری

توروخدا واسه خودت دغدغه نتراش  برای من ۳۵ بود کلی خوشحال بودم که زیاده طولش  خیالت راحت& ...

نی نیت دخمله؟من ۱۸ هفته گفتن دختره توانومالی فوری رفتم لباساشو خریدم اینجا تو دلمو خالی کردن ک کاش یبار دیگ میرفتی سونو بعد میخریدی.توکی خریدی

نی نیت دخمله؟من ۱۸ هفته گفتن دختره توانومالی فوری رفتم لباساشو خریدم اینجا تو دلمو خالی کردن ک کاش ی ...

بله عزیزم دختره 

اگه ۱۸ گفتن دختره خیالت راحت ۹۹.۹ درصد دختره 

من ازهفته ۲۳ بود حدودا که خریداروشروع کردم

خدایاشکرت
بله عزیزم دختره  اگه ۱۸ گفتن دختره خیالت راحت ۹۹.۹ درصد دختره  من ازهفته ۲۳ بود حدودا که ...

اره قطعی گفت سونوگرافه.اسمشو چی میذاری گلم