2777
2789
عنوان

رشته تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 41 پست
والامنم دبیرستان درسم خوب بود.مانظام قدیم بودیم اومدیم تجربی بلانسبت ب غلط کردن افتادم.امسالم مجبورش ...

برای نظام قدیم تازه یکم سخت تر هم هست 

درس خوب بودن واقعا خیلی فرق داره با خوب کنکور دادن کنکور واقعا پنجاه پنجاه ئه و به شانس طرف هم بستگی داره و سرعت و دقتش تو تست زنی پس لزوما کسی که معدلش ۲۰ باشه نمی تونیم بگیم در کنکور هم موفقه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا 6000

کی گفتهه.تا۲۵هزارم دولتی گرفتن امسال.عزیزم الکی اطلاعات نادرست نده اونوقت یکی عین من استرسی میشه

بستگی ب شهرداره

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
اگ تلاشمو کنم میتونم قبول شم؟

آره اگر واقعا پتانسیل ۱۰ تا دوازده ساعت درس خوندن رو داری و حاضری از خیلی چیزات بگذری و درست درس بخونی چرا که نه حتما می تونی من تونستم خیلی هارو هم دیدم که تونستن تو هم می تونی ولی درست درس خوندنت هم مهمه یه سری بچه ها هستن ۱۴ ساعت هم درس می خونن ولی بازده خوبی ندارن و این نشون میده درست مطالعه نکردن و روش مطالعشون غلطه

آره اگر واقعا پتانسیل ۱۰ تا دوازده ساعت درس خوندن رو داری و حاضری از خیلی چیزات بگذری و درست درس بخو ...

من حاضرم همه کاری کنم 

سال آخر ک بشه بخام کنکور بدم روزی ۱۵ ساعتم درس میخونم😐

من حاضرم همه کاری کنم  سال آخر ک بشه بخام کنکور بدم روزی ۱۵ ساعتم درس میخونم😐

۱۵ساعت😑

‌ببین ی نصحیت اولاک موفق میشی شک نکن چون امشب خوب فهمیدم دخترخوبی هستی،ولی یهوووو ۱۵خوب نیس

روزی ۸ساعت بخون ولی همش بخون

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
پرستاری چه دانشگاهی ؟ چه درس ها و مباحثی رو حذف کردی عزیزم ؟

مباحث زیاده،یسری درصداانتخاب کردم اینجاینفر دانشجوی دندون بود بهم گفت قبول میشم

دانشگاه ش مهم نیس برام.حتی شده ایرانشهر،خصوصاک میگن خیلیا اونجورجاهانمیرن برای همین بارتبه های خوب میگیرن

من امسال انتخاب رشته میکنم نهمم

خب عزیزم تجربی فقط درس خوندن و قبول شدنش نیست بعدا قراره وارد بازار کار بشی روحیه پرستاری رو هم داری ؟ خصوصیات اخلاقیت بهش می خوره ؟ تا حالا از نزدیک این شغل رو دیدی؟ می تونیم شیفت وایسی؟کلی مرگ و میر به چشمت ببینی؟ اینا رو هم در نظر بگیر چون تازه اول راهی و نه خانی اومده نه خانی رفته و راحت می تونی عوضش کنی اما هر چی جلوتر بری برات سخت تر میشه 

مباحث زیاده،یسری درصداانتخاب کردم اینجاینفر دانشجوی دندون بود بهم گفت قبول میشم دانشگاه ش مهم نیس ب ...

خب پس چون دانشگاه برات مهم نیست کارت آسون تره 

حالا نمی دونم که چه مباحثی رو انتخاب کردی ولی اگر بری سراغ اون هایی که تعدادشون تو کنکور بیشتره و هر کسی نزدیکش نمیره موفق تری البته بشرطی که بتونی اصولی یادشون بگیری و اینکه اگر درس هات در یه تراز باشن تقریبا مثلا همه رو ۵۰ یا ۶۰ بزنی خیلی بهتره که بیای خصوصی رو ۸۰ بزنی عمومی رو ۳۰ این نکات و رعایت کن بهتره

امیدوارم که موفق باشی گلم اگر سوالی چیزی داشتی هم درخدمتم