2777
2789
عنوان

رشته تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 41 پست

خیلییییییی به سهمیه بستگی داره مثلا زمانی که من کنکور دادم من با سهمیه منطقه یک و رتبه ۷۹ همون دانشگاه و رشته ای قبول شدم که یه بنده خدایی با رتبه ۱۰۰۰ قبول شد چرا چون سهمیه شاهد(خانواده شهدا ) رو داشت و واقعا این خیلی دردناکه 

رشته ی تجربی هم مثله بقیه رشته ها هم خوبی داره هم بدی 

اگر یکی دوسش داره و استعدادش رو داره و با روحیاتش سازگاره نباید از تجربی رفتن بترسه 

واقعا بستگی به خود فرد داره 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

[QUOTE=181394772]معلومه میتونی قبول شی.فقط سعی کن پشت کنکور نمونی ک عین من بخای ب..ـبیوفتی[/QUمن امس ...

والامن ۵ساله پشت کنکورم،البته سالای قبل نخوندم وپایمم ضعیفه همینم باعث شده گاهی وقتااسترس میگیرم چون خیلی درساحذف کردم بااینکه سهمیه دارم

درکل دروغ چرا،اره سخته

ولی قبول شدنوقبول میشی.چنتامبحث انتخاب کن بشین بخون همونارو.من ازمشاورای ابنجاپرسیدم میگفت خیلیانخوندن

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
خیلییییییی به سهمیه بستگی داره مثلا زمانی که من کنکور دادم من با سهمیه منطقه یک و رتبه ۷۹ همون دانشگ ...

من۵%ایثارگرم

مبحثی انتخاب کردم دعاکنید امسال پرستاری قبول شم.خیلی شرایط سختی دارم

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
تا منظورت از اینکه درست خوبه چی باشه

والامنم دبیرستان درسم خوب بود.مانظام قدیم بودیم اومدیم تجربی بلانسبت ب غلط کردن افتادم.امسالم مجبورشدم خیلی درسامثل فیزیک حذف کنم برای کنکور

اگ تلاشمو کنم میتونم قبول شم؟

حتماااااااااااااااا

دعاکن ازته دلت من امسال پرستاری قبول شم قول میدم ب شخصه هرچی میدونم بهت بگم

خصوصاک امسال احتمال۹۹% دینی روبالای۸۰میزنم