2777
2789
عنوان

احساس شکست

116 بازدید | 13 پست

چرا هیچ کاری بلد نیستم تو این دنیا انجام بدم کل زندگیم شده غذا پختنو خونه تمیز کردن احساس میکنم این حقم از زندگی نبود میتونستم ادم بهتر با روحیه بالاتری باشم اما نه خانوادم گذاشتن نه همسرم من از هیچکدومشون نمیگذرم ک ارزوهامو جلو چشمم اتیش زدن

مث من👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهمم چی میگی 

اما الانم دیر نیس سعی کن به چیزایی ک میخای برسی میدونم بیشترشون نمیشه یا شرایط نمیزاره اما اونایی ک میتونیو برس بهشون

-چقدر سکوتت آشناست. ‌ما در کدام تنهایی باهم بوده‌ایم؟-
میفهمم چی میگی  اما الانم دیر نیس سعی کن به چیزایی ک میخای برسی میدونم بیشترشون نمیشه یا شرایط ...

میدونی دیگه خسته ام از این ک برای هر کاری ازشون کلی خواهش الکی کنم 

میدونی دیگه خسته ام از این ک برای هر کاری ازشون کلی خواهش الکی کنم 

خاهش نکن ... ما زنا انگا وظایفمون شده اینکارا 

یکم سعی کن وقت بزاری کتاب بخونی من واقعا با کتاب خوندن حالم خوب میشه و انرژی میگیرم 

-چقدر سکوتت آشناست. ‌ما در کدام تنهایی باهم بوده‌ایم؟-
خاهش نکن ... ما زنا انگا وظایفمون شده اینکارا  یکم سعی کن وقت بزاری کتاب بخونی من واقعا با کتا ...

انقدر کتاب خوندم ک دیگه چشام ضعیف تر شده شوهرمم نمیبرم دکتر