2777
2789
عنوان

پارت 1

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 43 پست
سلام عشقم😐 من عاشقم😁❤

😁سلام ، همونی ک قبلا واسش ناراحت بودی؟

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه😑 خیلی وقتع تموم شدع الان واقعا عاشقم

عاشق کی؟؟؟😩

نخوریمون جناب عاشق

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

@نی_نی_یار_5      

https://uupload.ir/files/277_screenshot_۲۰۲۱۰۳۱۵-۱۹۵۷۳۳.png

سلام نی نی یار جان

ببخشید مزاحمتون شدم

من این کاربرو نمیتونم تگ کنم( کاربر مامان ارسلان)

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  
😂😂😂 یکی ک عشقمه خو نمیشناسیش ک😂

فضول مگه براش مهمه می‌شناسه یا نمی‌شناسه😕جووون بابا عشقتون پایدار ❤️

فضول مگه براش مهمه می‌شناسه یا نمی‌شناسه😕جووون بابا عشقتون پایدار ❤️

فضول کیع😐

عشقممم😍

عزیزدلمییییی

فداتشم الهی😍

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

فضول کیع😐 عشقممم😍 عزیزدلمییییی فداتشم الهی😍

من😁

خدانکنع ک حیفی خواهری❤️❤️❤️

2791
2779
2792