2777
2789
عنوان

قندبارداری

104 بازدید | 7 پست

سلام خانما

قند ناشتای بارداریم بالاست

دو ساعته و سه ساعته و بعد از صبحانه ام نرماله

کسی تجربه ای داره بری کننرلش ممنون میشم راهنمایی کنید

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
سلام روز بخیر خوبید ؟نی نی تون بدنیا اومد ؟یه تاپیک گفتید ذخیره ‌تخمدانت کم بوده میشع بگی چند بود ؟و ...

سلام ممنونم شما خوبی؟

نه گلم انشااله ۴هفته دیگه

بله ذخیره ام ۰/۳۰۵ بود

فکر میکنم حدود ۱ماه روزی سه تا اووبوست خوردم

من رویان میرفتم دکترم خانم شیما محیطی بود

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ممنونم شما خوبی؟ نه گلم انشااله ۴هفته دیگه بله ذخیره ام ۰/۳۰۵ بود فکر میکنم حدود ۱ماه روزی س ...

ممنون عزیزم  ان شاءالله به سلامت نی نی تو بغل کنی برای منم دعا کن من دخیره ام ۱بود دو سال قبل دوبار میکرو کردم نشد رویان هم من و قبول نکرد اخه مشکوک به ام اس  بودم امیدم فقط طبیعی باردار شدنه ....

ممنون عزیزم  ان شاءالله به سلامت نی نی تو بغل کنی برای منم دعا کن من دخیره ام ۱بود دو سال قبل د ...

فدات شم الهی به حق این ماه هرچه زودتر مامان بشی

۴ماهه اوابوست می خورم دو بسته تموم کردم ...مشکل من شوهرمم هست تحرک اسپرمش خیلی کمه ...برام دعا کن خی ...

عزیزم مشکل شوهرتو حل کنین انشااله باردار میشی همسر منم اسپرماش ضعیف بود تو یک ماهی که من قرص خوردم اونم درمان کرد خداروشکر باردار شدم

البته من روز عاشورا با دل شکسته از امام حسین خواستم شمام بخواه انشااله جواب میگیری