2789
عنوان

کیک پزا بیاین

172 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من کیک پختم چند دقیقه دیگع میپزه بیرونش بیارم نیارم چه کنم کلا؟ 

که خوب بشه

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
چند دیقه توفر؟ 

تو پلوپز پختم 

ازین چند کاره ایاست 

برای اولین بار پختم تو پلوپز

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با خلال دندان چک کن اگه چسبید ب خلال دنران ک نپخته اگه نچسبید پخته 

چند دیقه هم درشو باز نکن بعد چک کردن چون اینجوری پفش نمیخوابه

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
۴۰ تا ۴۵ دقیقه که گذشت برو با یه خلال دندون چک کن اگه به خلال دندون چیزی نچسبید بیرونش بیار چه کیکی ...

همون ساده ها 

تو پلوپز پختم خودش زمان داشت 25 دقیقه 

البته امروز تو پلوپزم یرنج پختم ده دقیقه ای پلو تحویلم داد

زودپزم هست 

تا نیم ساعت اصلا در فرو باز نکن بعد نیم ساعت با خلال دندون چک کن

چشم ممنونم

https://uupload.ir/files/x1js_snapchat-1617035789.jpg

من اینو توی فرگازی پختم ۴۰دقیقه

کاربرخاموش بودم  ...........یهوروشن شدم                                              ↖↯↯سعــــی نکــــــن مـــــــــنو دور بزنی…خیــــــــــــلی ها پیش ✘مـــــــــــن✘دوره دیـــــدن..↯↯⇧⇩...........بلع اینجوریاس🤘↙↯↯گــفتم درجــریان باشــی..!!✘✘✘کاربری دونفرس

مواظب باش نسوزه چون توی پلو پز با فر فرق داره

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
عزیزم این کیک و این دستور تهیه عالیه من همیشه با این دستور پخت میپزم  https://uupload.ir/file ...

اخ قربون دستت نازنین 

یه کیکی پختم که مستقیم انداختم تو سطل اشغال😂