2777
2789
عنوان

پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 82 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نههه ولی خب اممم تقریبا نزدیک صفرم ولی از روشای تستی شیمی و ریاضی یه چیزایی سرم میشه

بنظرم نا امید نشو وضعمون یکیه .۳ ماه مونده حداقل تلاش کنیم تا یه سال از عمرمونم هدر نره

من درسنامه رو زود فراموش میکردم کتاب خوندنم بلد نبودم واس همین از ویدیو استفاده میکنم 

اره منم ولی ببین هم کتاب هم ویدئو بعد نکات ویدئو باید بنویسی بخونی زمان زیاد میبره ولی فک کنم باید مبحثی زیست و بخونم

اره منم ولی ببین هم کتاب هم ویدئو بعد نکات ویدئو باید بنویسی بخونی زمان زیاد میبره ولی فک کنم باید م ...

ویدیو که من استفاده میکنم کلا خود متن کتابو میگه زیاد خلاصه نویسی نداره خلاصه عاولی

ارهههه تموم تلاشمون و کنیم نشد سال بعد 

ولی خب من نیاز دارم یه برنامه مطمئن و درست تا خود کنکور داشته باشم ولی نمیدونم چیکار کنم از طرفی مشاور دوس ندارم دوتا از پسرعموهام پزشکی قبول شدن ولی خب نکه زیاد رفت آمد نداریم روم نمیشع سوال پیچشون کنم

اره رقابت خیلی سنگینه نمیدونم اگه بخوام بزارم واسه سال بعد ک کلا برنامه عوض میشه مثلا با سرعت کمتر و ...

اگه از الان به ۱۴۰۱ فکر کنی سال بعدم نمیخونی

تو همین ۳ ماه نهایت تلاشتو بکن،خدارو چه دیدی؟ مگه واسه خدا کاری داره اینکه تو پزشکی قبول شی؟؟؟

فقط باید اول خوووودت بخوای

تا میتونی بخون شاید یه رشته خوب دیگه قبول شدی شاید همون پزشکی قبول شدی اگه ام نشد نهایت پایه ت واسه سال بعد قوی شده

این روزا و این سالایی که داری الکی میگذرونی جز بهترین دوران عمرته ها الکی نگو بمونه سال بعد...

موفق باشی🌸

ربطی نداره بستگی داره سطح سوالاچقدرباشه سال ۹۸کنکورآسون بودو۹۹به شدت سخت 

واااای جدی میگی؟؟؟؟؟نمیدونستم😂

در کل درصدا خیلی بالا رفته

۹۵ و ۹۸ هردو در یه سطح بودن سختی سوالاش ولی درصدای ۹۸ خیلییی رفته بود بالاتر چون اونایی که واسه رشته های تاپ میخونن خیلی عجی😑 دارن میخونن