2777
2789

پشت بوم خونه بشورین😜😄

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

شامپو فرش خوبه

انسانیت دین خاصی ندارد،همینکه درمیان مردم زندگی کنیم: ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم،کلک نزنیم،دلی را نشکنیم،سوءاستفاده نکنیم،حقی را ناحق نکنیم،یعنی انسانیم...........

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا ترسیدید؟ اونا با خشک کن که خیلی گرمه خشک میکنن کل فرشت ضد عفونی میشه!! میخوای خونه بشوری تمام الودگی ها و کثیفی های حیاط رو بیاری تو خونه؟

من والله تجربه کردم هیچ وقت فرش تو خونه به تمیزی بیرون نمیشه...حالا بهانه بیارید بیشتر هرینه کنید و به خودتون سختی بدید اخرش باید بدی بیرون

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
همسایه ها ناراحت نمیشن؟ آپارتمانیم طبقه بالا

اجازه بگیرین از مدیر فک نکنم مشکلی باشه

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
چرا ترسیدید؟ اونا با خشک کن که خیلی گرمه خشک میکنن کل فرشت ضد عفونی میشه!! میخوای خونه بشوری تمام ال ...

چمیدونم توی اینترنت نوشته بود خطرناکه و اینا قبلا هم دادیم وقتی فرش رو اوردن کاور داشت ولی خب هنوز نم داشت بعد میان توی خونه جمع میکنن میبرن دیگه باید خونه رو هم بعدش تمیز کرد

یعنی با مثلا برس مخصوصی چیزی شامپو فرش میکشی؟ خب چجوری کفش بره باید آب بگیری که🤔

با ی پارچه یا توری تمیز خب عزیز من 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز