2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فک کردم تعلیق شدم میخواستم بزنم زیر گریه😂

چرا گریه؟برفرض یکی تعلیق بشه مگه نمیشه بازم بیاد خب؟باز ثبت کنه...🙊من خیلی وقت نیس اومدم ..ندانم

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم
چرا گریه؟برفرض یکی تعلیق بشه مگه نمیشه بازم بیاد خب؟باز ثبت کنه...🙊من خیلی وقت نیس اومدم ..ندانم

ن نمیشه اومد با اون شماره یا ایمیل ولی با شمازه دیگ ازه

هر بالشت میتوانست یک اثر هنری باید اگر اشک ها رنگی بودن 💔

ن نمیشه اومد با اون شماره یا ایمیل ولی با شمازه دیگ ازه

که اینطور ممنون

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم
من یه بار ترک کردم چند روزه دوباره برگشتم

من بیشتر از سه بار ترکیدم با شماره جدید اومدم این اخری که ترکیدم سیمکارتام ته کشید خواننده ی خاموس شدم تا اینکه این هفته یهو دیدم درست شدم💃🏻😁

فک کردم یه عقده ای گزارشمو زد تعلیق شدم    

منم همین فکر کردم عاخه یکی تاپیک زده بود هی بد عروس رو میگفتخواهرشوهربود .فکرکردم تقصیر ایشونه😂😂😂🤕😂

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار
منم همین فکر کردم عاخه یکی تاپیک زده بود هی بد عروس رو میگفتخواهرشوهربود .فکرکردم تقصیر ایشونه😂😂😂 ...

منم از چشم اون تاپیک پربازدیده دیدم اونجا مخالف زیاد داشتم😏

گفتم نامردا کاره خودشون کردن  

من می خواستم بیام دیدم پیام میده سرویس قابل دسترسی نیست.اصلا بالا نمیومد.گفتم بیا اینقدر تاپیک جنسی و سیاسی زدید پلیس فتا زد در سایتو تخته کرد😂😂😂

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌

من می خواستم بیام دیدم پیام میده سرویس قابل دسترسی نیست.اصلا بالا نمیومد.گفتم بیا اینقدر تاپیک جنسی ...

جرررررررر منم اول فک کردم ترکیدم بعد گفتم نکنه عباس سایتو هکیده