moooooom مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 814 عنوان بیان گروه زدم 163 بازدید | 25 پست گروه تو تلگرام زدم واسه خودمون بیالین باهم دوست میشیم 1399/12/25 | 15:46 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آی_لار عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 4709 لینک بشوت 💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
گیسوو_84 عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 15725 شرمنده ❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید... عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد. تیکر تولده.
آی_لار عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 4709 چجوری لینکش رو اینجا کپی کن تا وارد شیم 💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
امینهeeee عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 3904 لینکش رو اینجا کپی کن تا وارد شیم تورکسن اگر تورکسن بیر تورکی گروه وار چوخ قشهدی تورکونن کورد گاریشیخ چشم زمردی ام *** تورکم . تورک اولماخ چتیندی اما تورک اولماخدان گچسن نامردچیلیخدی
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11586 لینک بده😃تا بیام 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
آی_لار عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 4709 تورکسن اگر تورکسن بیر تورکی گروه وار چوخ قشهدی تورکونن کورد گاریشیخ یس ای ام تورک لینکشو بشوت 💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11586 یس ای ام تورک لینکشو بشوت تورک کجایی آیلار 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
امینهeeee عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 3904 یس ای ام تورک لینکشو بشوت الان یو گجه گویاجام تاپیکیمه با اوندا سسلیجم گلسن گدریخ چوخ بتردی فقط زور دیلر منه چشم زمردی ام *** تورکم . تورک اولماخ چتیندی اما تورک اولماخدان گچسن نامردچیلیخدی
آی_لار عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 4709 تورک کجایی آیلار زنجان 💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
آی_لار عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 4709 الان یو گجه گویاجام تاپیکیمه با اوندا سسلیجم گلسن گدریخ چوخ بتردی فقط زور دیلر منه باشد اگه خواستی ایدی بده تو تل بهت پیام بدم 💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
امینهeeee عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 3904 باشد اگه خواستی ایدی بده تو تل بهت پیام بدم نو الان نمیشه چون گوشیم عصرها دست شوهرمه بعد رفتن ب شیفتش میگم و فقط گروه زیاد حرف ناموسی نزنیم ک کوردلیلر بیزی بح خاراب الر ها و هامسی اوغلان چشم زمردی ام *** تورکم . تورک اولماخ چتیندی اما تورک اولماخدان گچسن نامردچیلیخدی