2777
2789
عنوان

مامان ها و باردارها بیاید یه لحظه

105 بازدید | 14 پست

امروز رفتم تو هفت ماه.. سوتنیام همه بهم تنگن و همشون نو.. فقط یدونه دارم اندازم که اونم کش پهنه میوفته رو دلم.. اگه کشش رو ببرم با قیچی و استفاده کنم خراب نمیشه ؟ برا خودم و نی نیم ضرری نداره؟

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیفه خرابش نکنین بخرین

ممنون عزیزم 

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
نبند همونم کشش رو ببر اگه جایی رفتی و واجب بود استفاده کن.اگه میخوای خراب نشه بخر

مرسی عزیزم

سوتین نخی دوتا بگیر .اگر سینه هات بزرگ نیست که کلا بیخیال سوتین تو خونه

بزرگن و افتادن

من هر وقت ازدواج کردم میشم مامان اینده🤣 ولی کلا برو بخر یا سفارش اینترنتی بده برات بیارم سوتین ...

مرسی فداتشم. انشاالله

خوب بنا به اندازه الان (چون تو بارداری بزرگ شده)دوتا بخر.دوتا هم شورت نخی سایز الانت.

شورت دارم خداروشکر فقط سوتینام تنگ شدن 

سوتین نیم تنه بپوش از این کشیا اینجوری غده های شیریتم بهتر تشکیل میشه

یبار خواستم برم دکتر بخاطر اینکه کشش نیوفته رو دلم بند هاشو کوتاه کردم بردمش بالا وقتی اومدم و بازش کردم دیدم رو سینه هام جا گذاشته و به محض بازشدنش چون جاشون تنگ بود سینه هام درد گرفتن یه لحظه... خطرناک نبوده برا خودم و نی نیم ؟😭😭😭😭😭