2777
2789
عنوان

یبوست پسرم😢

163 بازدید | 23 پست

نصف تاپیکام شده یبوست 

دکتر هم بردم دکتر لسانی

گفت یبوست شدید از شیره 

شیرخودم رو خورد ولی وقتی قطع کردم خداروشکر خیلی عالی شد ولی ده روزه دوباره یبسه

فلوس

ترنجبین

روغن بادوم 

جواب نداده

سنا ی بار دادم ولی میگن خوب تیست

دو سالشه بچم و با شیاف فعلا فقط کار میکنه

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️

شياف نذار

شربت لاكتولوز بهش بده

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازمایش تیرویید هم براپسرم نوشت گفت ممکنه از تیروییدش باشه ولی من ندادم.دارم فعلادارو میدم

اها ..خب برا پسرم تعجب از اینه ک ی مدت خیلی عالی شد ولی یمدتم مثل الان ب همه داروها مقاوم.معلومه مشکل اساسی نداره.خودمو دلداری میدم میگم شاید داره دندون میاره از اونه

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️

اصلا دارو نده همش شیمیایی فقط کشمش و انجیرو هویچ پلو چند روز بخوره کامل خوب میشه و سیب رنده رو هم بزار رنگس تغییر کرد بده بهش 

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚

واینکه شب ها پر پستونکش آب بریز یه قاشق عسل یا چیز شیرین بنداز تو ش تا چند شب به جای شیر اب بده بخوره شاید بدنش کم آبه

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚