2777
2789
عنوان

کیا ...

42 بازدید | 8 پست

از مریضی خیلی میترسن؟ ینی فوبیا دارن؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

من نمیترسم ولی وقتی مریض میشم چند روز قششششنگ‌میوفتم تو جام

هممممممه کارا رو شوهرم میکنه تازه شبم بیدار میمونه تبمو چک میکنه

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داشتم ،رفتم مشاوره خیلی خوب شدم

چی بهت میگفت؟یادته؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
چند تا راهکار داد ،کلی درد دل کردم،حدود ۱۰ جلسه ای رفتم، هر سری چیزای جدید از خودم و بدنم و احساسات ...

چی میگف که خوب شدی اینو بگو

چی میگف که خوب شدی اینو بگو

خوب عزیزم من ۱۰ جلسه رو چجوری خلاصه کنم😌

مثلا تکنیک شمارش،وقتی یه فکر بد میاد سراغت از مثلا ۵۰ برعکس بشمار،یا سرامیکای کف اتاق رو بشمار

یا واقعا فک کن یه مریضی لا علاج گرفتی،گریه کن خودتو خالی کن،بعد اشکاتو پاک کن و به خودت قول بده تا پایان روز دیگه حق نداری بهش فکر کنی،یا کاغذ بردار و بنویس و بعد اگه خاستی پاره اش کن و ...

و با تمرینات ریلکس کردن و آرامش

زیاد بود من یکی دو موردشو برات گفتم،جلسات برام مثل یه کلاس درس بود تکالیف مشخص میکرد و من باید انجام میدادم و جلسه بعد براش گزارش میاوردم

و یک چیزی جدا از مشاوره یاد گرفتم،اعتماد و اطمینان به خدا داشتن بود،باید یادمون نره که اون بیشتر از خودمون هوامونو داره

پرواز را به خاطر بسپار،پرنده مردنی ست.....
خوب عزیزم من ۱۰ جلسه رو چجوری خلاصه کنم😌 مثلا تکنیک شمارش،وقتی یه فکر بد میاد سراغت از مثلا ۵۰ برع ...

واقعا مرسی ک گفتی