2777
2789
عنوان

شعبانتون مبارک گل ها💥😍💐🌺🌺🌺🌹🌹🌹🌹🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 86 پست
@_emily_   تو بیشتر از من.... داری 😂💕😂

می دونم می دونم

حالا اعلانات ترکیده شده رو داشتهههه باش🤣🤣🤣🤣

حوصله ام سر رفته خب

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

@زندگی_به_شرط_سید2     @زندگی_به_شرط_سید2     @زندگی_به_شرط_سید2 &nbs ...

😂😂😂😂😂😂😂دارم برات داااااارم

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂😂😂دارم برات داااااارم

چند تا اعلان برات اومد؟🤣🤣🤣🤣

شما فقط برای ما داشته باش گل

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

می دونم می دونم حالا اعلانات ترکیده شده رو داشتهههه باش🤣🤣🤣🤣 حوصله ام سر رفته خب

امیلی دارمممممم برات صبر کن 

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️
امیلی دارمممممم برات صبر کن 

اوکی 

داشته باش 

منم دااااارم

چند تا اعلان برات اومد؟🤣🤣🤣🤣 شما فقط برای ما داشته باش گل

تااااااااپیکای دیگه هم. لایک کرده بودن 35 تا

@آی_لار   @دریای_شماااال   @ریحان__خانوم   @روشنا۲۶   @مائده6525 ...

سلام عزیزم، ممنونم، از شما هم به همچنین 🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
@ملی_بلاااااا   @نجوای_دل   @دلوینت   @تپولوم     @مامان_بچه ...

سلام عزیزم انشاءالله امسال با امام زمان تولدشونو جشن بگیریم🌹🌹🌹🌹🌹🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام عزیزم انشاءالله امسال با امام زمان تولدشونو جشن بگیریم🌹🌹🌹🌹🌹🌹

سلام ان شالله بانو، 😍🌺❤️🌸🌻🌷

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
سلام عزیزم، ممنونم، از شما هم به همچنین 🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

قربونت بشم... این دوتا فسقلی رو ببر ادب کن😂😂😂😂

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
قربونت بشم... این دوتا فسقلی رو ببر ادب کن😂😂😂😂

چشم پس با اجازه👠👠👠🗡️🗡️🗡️🗡️⚔️😈😂😂

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
چشم پس با اجازه👠👠👠🗡️🗡️🗡️🗡️⚔️😈😂😂

تگشون کن ببینن🤣🤣🤣

@ملی_بلاااااا   @نجوای_دل   @دلوینت   @تپولوم     @مامان_بچه ...

سیلام سیلام🙋‍♀️

مرسییییییییییییی🏃‍♀️

همچنین😍💜😍💜😍💜😍💜😍💜😍💜😍💜😍💜😍💜

🐻🍕من//میبرم//این//بازیو//به//تنهایی🍕🐻🍭🍭🍭ماها،،،شیش،،،هیچ،،،جلوییم،،،چون،،،لپامون چال،،،داره🍭🍭🍭🤧🤤🤪🤪🤪💜

سلاااام 

مبارکککک 🤩🤩😍😍🤠🤠

حالا بیاین وسط 💃💃💃💃💃💃 

کروناعه نیاین بمونین خونه هاتون 😂😂😂

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
سیلام سیلام🙋‍♀️ مرسییییییییییییی🏃‍♀️ همچنین😍💜😍💜😍💜😍💜😍💜😍💜😍💜😍💜😍💜

سلام گلم... خواهش😘💙☀️💚💛