با اینکه مطمئن بودم کروناست ولی الان که بهم خبر دادن کروناست یدفعه استرس گرفتم فک کنم استرس منو بکشه😭😭😭😭😭الان علائمم خیلی کم شده بجز سرفه دیگه هیچیم نی😭😭😭
نگران نباش بابا مگه چی شده این همه آدم کرونا گرفتن خوب شدن تو هم خوب میشی 😘😘😘😘
اینوگفتم از فردا نرید مسافرت
تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
اصلا قرار نبوده بریم 😕😕الان من و مامانم مثبت شدیم نگران زنداییمم طبقه پایینمونه حاملست😔خدا کنه نگ ...
با تو نبودم اسی با بقیه بودم گفتم روحیه دادم بیخیال هستیم بیخیال تر هم میشیم😄😄😄😄
نه بابا رعایت کنید نمی گیره انشالله😘😘😘😘😘
تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
عزیزم علت مرگ اینایی که کرونا گرفتن یکیش همین استرسه.چیزای گرم بخور اویشن زنجبیل .مایعات فراوون.استرس نداشته باش مراعات کن زود خوب میشی ان شاالله
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
روز اول از سردرد نمیتونستم تکون بخورم بلند میشدم سرگیجه امونم نمیداد شبشم تو تب سوختم و لرز داشتم و بدنم ناجور درد میکرد و سرم روز دوم بدنم و تب و لرز و سرم باز درد میکرد اصلا نمیتونستم از جام تکون بخورم دیروزم بدنم درد میکرد و گلوم زخم شده امروزم فقط سرفه 😑😑