2777
2789
عنوان

جهزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2376 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خیلی تفاوت قیمت داشته باشه و برام بصرفه اره میام فقط کجای قم ؟ بازار خاصیه ؟ و اینکه بر اساس بر ...

بله نسبت به تهران ارزون تره‌..یه بازار سرپوشیده هس به هرکی بگی بهت ادرسشو میدن برقی ظرفو ظروف پلاستیک همه چی داره چوبم اسمشو یادم رفته مامانم اومد ازش مپیرسم میگم

من خیلی چیزا رو از دیجی کالا خریدم .گ قیمتش از همه جا بهتر بود . لوازم برقی رو هم یکسری از بازار ته ...

دیجی کالا باید شانس بیاری

من دو سه روز پیش ی روفرشی خریدم(میلاد زرین ۸۰۰) ۱۲ متریش ۸۵۰ تومن

ولی دیجی کالا زده ۱۵۰۰

خیلی ممنونم کارگاه کجا ؟

نعمت آباد ، مرتضی گرد ، خود یافت آباد توی کوچه پس کوچه هاش ، باید بگردی دیگه ... من بیشتر از همه چی برای سرویس خواب اینور اونور گشتم تا بلاخره قیمت مناسب و خوب پیدا کردم

بله نسبت به تهران ارزون تره‌..یه بازار سرپوشیده هس به هرکی بگی بهت ادرسشو میدن برقی ظرفو ظروف پلاستی ...

لطف میکنید
جسارتا تا الان چقدر خرج کردید ؟ و چقدرش رو گرفتین ؟
به نظرتون با 100 ت میتونم یه جهزیه ساده بگیرم ؟

لطف میکنید جسارتا تا الان چقدر خرج کردید ؟ و چقدرش رو گرفتین ؟ به نظرتون با 100 ت میتونم یه جهزیه س ...

من قبل ماه رمضونی ک گذشت برقیامو با ۱۸ تومن تموم کردم..تا الان بدون چوب ۶۰ تومن اینا شده ..اره با ۱۰۰ تومن میشه فقططط خیلی بگرد بگردی پیدا میکنی

نعمت آباد ، مرتضی گرد ، خود یافت آباد توی کوچه پس کوچه هاش ، باید بگردی دیگه ... من بیشتر از همه چی ...

مرسی از راهنمایی تون عزیزم
جسارتا تا الان چقدر خرج کردید ؟ و چقدرش رو گرفتین ؟
به نظرتون با 100 ت میتونم یه جهزیه ساده بگیرم ؟

دیجی کالا باید شانس بیاری من دو سه روز پیش ی روفرشی خریدم(میلاد زرین ۸۰۰) ۱۲ متریش ۸۵۰ تومن ولی دی ...

باید نظرات کاربرا رو بخونی ، کلا برای هر خریدی از هر جا باید قیمت دستت باشه . من سرویسای چینی و آرکوپال و قابلمه رو از دیجی کالا خریدم قیمتش از همه جا بصرفه تر بود . جاکفشی و میز ناهارخوریمم از دیجی کالا خریدم . مثلا میز ۸ نفره رو هر جا قیمت میکردم میگفتن دو و نیم ولی من یک و دویست خریدم

من قبل ماه رمضونی ک گذشت برقیامو با ۱۸ تومن تموم کردم..تا الان بدون چوب ۶۰ تومن اینا شده ..اره با ۱۰ ...

مرسی از وقتی که برای راهنماییم گذاشتین  عزیزم
خوشبت ترین باشید   

مرسی از راهنمایی تون عزیزم جسارتا تا الان چقدر خرج کردید ؟ و چقدرش رو گرفتین ؟ به نظرتون با 100 ت می ...

عزیزم من از اردیبهشت پارسال شروع کردم به خرید و پاییز خریدام تموم شد . به غیر از لباسشویی ، تلوزیون و یخچال که همسرم خرید (این سه تا شد حدودا ۲۳ تومن) من باقی لوازم رو حدود ۴۰ و خورده ای گرفتم . 

اگر برنامه ریزی شده و منطقی خرید کنی ، به نظرم میتونی همه چیز رو در حد کافی و خوب بخری . ۱۰۰ تومن هنوزم پول خوبیه.