2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون نمیاد خونه پدرشون...

363 بازدید | 28 پست

سلام خانمای نی نی سایتی عزیز 

من کاربریم جدیده ولی از قدیم نی نی سایت اکانت داشتم ک غیر فعال کردم 

الان بااین جدیده اومدم 

خانما کیا مشکل منو دارن

من دور از خانوادمم و هر سری میگم بریم میگه یذره راه نیستو این حرفا هر سال عیدم میرفتیم ک بلطف کرونا پارسال و امسال میگه نه من خیلی دارم اذیت میشم ضمنا اهل رعایت انچنان نیست ولی مادرش زنگ بزنه هرشب بگه بیا اینجا نه نمیگه ولی با من اینطوری رفتار میکنه بحث مستقیمم با خانوادم نداشته ینی هرموقع کار داشته باشه میاد خونشون کارای اداری و....

من نمیدونم چطور باید رفتار کنم‌ بی تفاوت باشم 

منم نرم خونه پدرمادرش ک تو شهر غریب جز اینا کسی نیست ممنون میشم راهنمایی کنید اونایی ک این مشکل داشتید چکار کردید

منم از صبح زود اشکم در اومده😔

باید هرسال عید یکی دو روزم قبلش بریم دهاتشون و شاید تا سیزده هم اونجا باشیم غم عالم ریخته تو دلم چون خیییییلی سخت میگذره اونجا بهم😔

منم از صبح زود اشکم در اومده😔 باید هرسال عید یکی دو روزم قبلش بریم دهاتشون و شاید تا سیزده هم اونج ...

عزیزم درکت میکنم من‌نمیفهمم‌چرا خانما ک ازدواج میکنن دیگه ن عیدی دارن نه خوشی همش زهرماره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم درکت میکنم من‌نمیفهمم‌چرا خانما ک ازدواج میکنن دیگه ن عیدی دارن نه خوشی همش زهرماره

آره بخدا اصلا انصاف نیست هر مناسبتیه میریم دهات 

انقدرم تو اون چند روز اذیت میکنن که حد نداره بیشتر با زبون😢

تازه خیلیم خانواده پرجمعیتی هستن یعنی ما هر وعده برای کمتر از بیست نفر غذا درست نمیکنیم اونم چی بیچاره اکثر خرج خونه رو شوهرم میده چون پدر شوهرم توانشو نداره

حالا خودت شرایطمو تصور کن😔

تازه خیر سرم باردارم هستم

منم تهرانم سعی کن بخاطر نی نی زیاد حرص نخوری‌گناه داره طفلکی

واقعا نمیشه ینی انقدررر حرفای چرت میگن آدم دوست داره بشینه همون وسط خونه گریه کنه 

از اون طرفم که توقعاتشون 

بخدا موندم چ کنم😭

حالا شما با خانواده شوهرت رابطه ت خوبه؟آدمای خوبین؟

واقعا نمیشه ینی انقدررر حرفای چرت میگن آدم دوست داره بشینه همون وسط خونه گریه کنه  از اون طرفم ...

ن بابا کدوم خانواده شوهری خوبن اخه

ظالم و .....نیستن

ولی اذیت هم دارن 

شوهرم ک مدام گزارش اب خوردنمم میده

اوناهم عشق دخالت 

اتفاقا فک‌کنم اونام خوشالن ک دیگه با من نمیره و بیاد

تو چند سالتهه

عزیزم ما توافق کردیم نیمه اولیه سه روز اول مال اون و خانوادش  سه روز دوم هم مال من میرم خونه ممانم اینا البته اون نمیاد ششم هم ب بعد چون سر کاره منم برمیگردم چون گناه داره و خودمم بار دارم استراحت مطلقم بهتره واسم

عزیزم ما توافق کردیم نیمه اولیه سه روز اول مال اون و خانوادش  سه روز دوم هم مال من میرم خونه مم ...

ماهرسال اینجوری بود اول میرفتیم خونشون بعدم خونه ما ولی جدیدا اصلا نمیاد توهم نمیاد خودت میری؟مشکلی نداری؟