2777
2789
عنوان

بدرد نخور🤐

494 بازدید | 21 پست

شوهرم وقتی خونس مریضه و می خوابه و ناله می کنه وقتی هم بهتر میشه بلافاصله می پوشه میره سرکار حدودا۲سه روز می خوابه که ۴پنج روز کار کنه. وقتی میاد من دیگه محلش نمیدم جدیدا. چون هیچ وقت  وقت برا من نمیگذاره هیچ وقت بیرون نمیبرمون چون هیچ وقت یه حرکتی نمی کنه یکم ما روحیمون شاد بشه . اگه جا من بودید چکار می کردید

همینا رو ب خودش میگفتم صحبت میکردیم رفع شه مشکل

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهش بگو خب.وگرنه تلاشو ک میکنه کار میکنه تا در رفاه باشید.بعضیا بلد نیستن بعضیام اهل تفریح نیستن.اگه بچه داری خودت ببرشون بیرون روحیشون عوض شه

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔
پس ادم ازدواج می کنه که به محبت و ارامش و تفریح دوتایی برسه که

درسته ولی قرار نیست اکه نمیبره غمبرک بزنم 

میرم حال خودمو میزون میکنم بعد میشینم میگم نیاز دارم دوتایی بریم بیرون

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺