2821
2789
عنوان

رانندگی..کمکککک

156 بازدید | 27 پست

خانمها من یک ماهی هست که مداوم میشینم پشت ماشین ولی واقعا ترسم نمیریزه جوری که از استرس میام خونه سردرد میشم و همش دلهره دارم.البته شوهرم هم اعتماد به نفسمو پایین میاره.نمیدونم چیکار کنم.چند ساله که گواهینامه دارم ولی یکماهه که مداوم میشینم.میخواستم برم مربی بگیرم چند جلسه ولی واقعا نمیدونم فایده داره یا نه.ممنون میشم کمک کنید.

❤❤Trust on God ,he will do the best❤❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم چن سال گواهینامه داشتم ولی نمینشستم تا ۳ سال پیش رفتم دوباره ۰ند جلسه با مربی و بعدش ی پراید خریدم دیگه همش تنها مینشستم  دیگه ترسم ریخت

خدایا شکرت شکرت هزار بار شکرت خدایا به سلامت بیاد بغلم🥰🥹

عزیزم اول سعی کن استرس نداشته باشی 

اگه استرس داشته باشی هیچوقتتت ترست نمیریزه 

یه قرص از داروخونه بخر ضداسترس یاد بگیر کم کم

ترس نداره که

من ۱۲سالم بود مامل یاد گرفتم

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️
با مربی برو با ماشبن خودتون ترست میریزه شوهرا همینن همش استرس میدن اینو‌بکن اینو‌نکن 😄😄😄 من تازه ...

آره والا دیشب دعوام کرد کلی نا امید شدم.

من کلا استعدادم به همه چیز خوبه و زود یاد میگیرم ولی نمیدونم چرا برای رانندگی اینجوریم😔😔

ن استعدادت مشکلی نداره اینقد همه و همیشه ب رانندگی خانما گیر دادن خودمونم باورمون شده ضعف داریم ی مدت بشین کم کم جاهای شلوغتر برو درست میشه

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

منم گواهینامه دارم 

ولی چون ماشین ندارم نتونستم رانندگی کنم 

یه اشنا بود خانم بود خودش یه ماشین خرید . کوبید به همه جا . به دیوار به تیر چراغ برق و.... 

الان کامل یاد گرفته :(

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
ن استعدادت مشکلی نداره اینقد همه و همیشه ب رانندگی خانما گیر دادن خودمونم باورمون شده ضعف داریم ی مد ...

ممنون.آره والا...اون روز میرفتم با ماشین جلوی من هم جا نبود یه ماشین دیگه هی از پشت چراغ میداد.بابا مگه کوری جلو راه نیست آخرشم یه کم راه دادم رفت جلوی من و پشت سر عقبی موند ولی برای اون چراغ نمیداد چرا؟؟چون ما خانمیم.😒😒😒