2789
عنوان

باردار شدم توعقد😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 97798 بازدید | 1196 پست
مگه هر کاری قدیمی بود خوبه؟ پس‌ چرا میگن اسلام مال ۱۴۰۰ سال‌پیشه پس بده؟ نفهمیدیم قدیمی بودن ...

میگم اسمش روشن فکری نیس

نمیگم خوبه یا بده

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از قدیم خیلی چیزا بوده  اینکه ندیده و نشناخته واسه آینده مردم نسخه بپیچی که خودنمایی کنی نبوده ...

آره خب 

فکر میکنن یه پیامه نهایتا... با بعضی ها که صحبت میکنیم که نسخه سقط نپیچید و ممکنه طرف عمل کنه

شروع میکنن به گفتن اینکه مگه مردم‌عقل ندارن به حرف من گوش کنن! خب میرن تحقیق میکنن دیگه!

در حالیکه واقعا حرف های ما موثره! چرا ترغیب کنیم به کشتن یه انسان؟

اصلا از عاقبت حرفشون نمی ترسن😔

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
ربطی ب جوجه بودن و روشن فکری نداره گلم  از قدیم سقط بوده  تاریخم میخوای تحریف کنی؟

آره خب تو تاریخ زنده‌به گور کردن دخترها بوده

کسایی بودن که فکر میکردن با منطق خودشون دارن کار درستی میکنن 

الان هم دختر زنده به گور میکنن،هم پسر!

اسمشم گذاشتن سقط جنین!

به نظرم از نظرِ قساوت قلب هیچ فرقی نداره شخصی که بچه‌اشو زنده به گور میکرد با کسی که بچه‌اشو سقط میکنه.....

جاهلیت_مدرن#  

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

چی میشه این فرهنگ همه جا جا بیفته که هیچ ایرادی نداشته باشه اگه کسی توی عقد باردار بشه؟ 

بابا چیه مگه 

مگه یه جشن چی رو عوض می‌کنه ؟ 

حضور یه بچه چه اشکالی داره؟ 

چرا عادت داریم همه چیز رو سخت کنیم آخه؟ 

به نظرم خیلی خوشحال و خیلی عادی این مسأله رو با خانواده ها درمیون بذارید و بگید ما آنقدر بچه مون رو دوست داریم که ترجیح دادیم توی جشن عروسی مون باشه 😁

ما نمی‌تونستیم صبر کنیم کرونا بره عروسی بگیریم خونه ساخته بشه و این همه از زندگی عقب بمونیم سنم داره به سی نزدیک میشه ما منتظر این حضور زیبا نبودیم ولی ناراحت هم نیستیم اتفاقا خیلی از این اتفاق خوشحال هم هستیم 

نون این بچه رو ما می‌خوایم بدیم پس به کسی هم مربوط نیست که کی تصمیم به آوردنش گرفته باشیم اگر شما زن و شوهر خیلی عادی و محکم پشت بچه تون بمونین هیچ کس جرات نداره هست و نیستش رو زیر سوال ببره 

عزیزم من تو عقد باردار شدم و خوشبختانه خیلی زود متوجه شدم و تا وقتی قلب نداشت سقط کردم.الان چهارسال از ازدواجم میگذره و یه دختر پنج ماهه دارم.

نمیگم سقط کن یا سقط نکن.اما اینو بدون ک زندگی مشترک با بچه و بدون بچه یه دنیاااا فرق داره باهم.امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

عزیزم حالا که باردارشدی اصلا سقط نکن .با این کرونا هم که میتونی بدون سرو صدا بدی سر خانه و زندگیت .سقط هم گناه داره و هم کلی عوارض برای خودت داره .کارت حرام که نبوده عقد هستی و از نظر اسلام زن و شوهر.

خب اگه کوچیکه سقط کن واقعا فرهنگتون همچین چیزیو میپذیره؟؟ 

چطوری راحت در مورد سقط نظر میدین؟

جدا برام جالبه!!!!!!

خداوندا از تو کمک میخواهم و میدانم که دست نیازم را خالی از لطفت باز نمیگردانی.⚘❤🤲

ببین من کلا با سقط مخالفم بنظرم برکت رو از زندگی میبره ولی برا شما مخالفتم خیلی بیشتره چون شما سنتون بالاست برا بچه دار شدن اگر سقط کنی ممکنه بعد عروسی دیگه به این راحتیا باردار نشی پس بنظر من نگهش دار 

کرونا رو هم بهانه کن برو سر زندگیت نمیخواد جشن بگیری بچت مهمتره

استارتر به حرفای صدمن یه غاز این جماعت گوش نده با عرض معذرت اینا اکثرا بچه دبیرستانی و جوجه دانشجوها ...

باور کنید هر تاپیکی باز میکنم که یک‌نفر اومده نظر میخواد و قطعا پر از استرس و نگرانیه، چند تا پست مسخره آمیز، پیدا میشه که قشنگ‌مشخصه اینجا دیگه همه چیز بچه بازی شده.

من از ۸۷ عضوم.‌هیچ وقت سایت رو به مسخرگی الان ندیدم! 

طرف توی واقعیت نمیتونه حرف عادی بزنه! اینجا به دیگران توصیه میکنه بزن تو دهنش!! 

خب نه منطقی پشتشه نه هدف درستی.

بعد ششصد تا لایک هم خورده!

یعنی دو تا نظر درست هم پیدا بشه تو تاپیک یه لایک هم‌نخورده! 

این آیا نشونه بچه بازی شدن سایت نیست؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش