2777
2789
عنوان

بچه ها کمک کنید

128 بازدید | 12 پست

سلام من هفده سالمه .سه ماه پیش صدای رابطه پدرومادرم رو شنیدم ،بعد کنجکاو شدم رفتم تو گوگل عکسای بد نگاه کردم بعدش هم خودارضایی های مکرر.هر چی توبه میکنم و سعی میکنم که این کارو تکرار نکنم فایده نداره .قرآن و نماز هم میخونم ولی اصلا از ذهنم پاک نمیشه .خواهش میکنم کمک کنید

زیاد سخت نگیر

وقتی حس پیدا می کنی سریعا فضایی که توش هستی را ترک کن

مثلا اگر تو اتاقت هستی بیا توی پذیرایی چند دقیقه وقت بگذرون

از چیزهایی که تحریکت میکنه دوری کن

خود ب خود همه چیز درست میشه

مهم اینه تصمیم قاطعانه بگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به عواقبش فکر کن یکیش فکر کنم تکرر ادرار هست دیگه رضایت از رابطه رو در زندگی زناشویی کاهش میده چهره ...

همه اینارو قبلا خوندم و واقعا بخاطر همین ناراحتم .بعد از طرفی یاد اون روز پدرمادرم میفتم نمیدونم چرا ولی دستام میلرزه ومامان  بابامم انگار ابهت سابق رو واسم ندارن میدونم که حقشون بوده ولی اونا ساعت هفت صبح که دیدن من بیدارم پس چرا مراعات نکردن تا من به همچین روزی بیفتم .ولی خب من بخشیدمشون 

ترک هر کاری اراده ی قوی میخاد ...اگر وسوسه میشی وسراغ فیلم و...میری نت نگیر...حتی مرور گر گوشیت رو حذف کن.اگر وااقعا قصد داری ادامه ندی...

درضمن زدن تاپیک تو این زمینه ممنوع هست .کاربریت قطع میشه ...تاپیکت رو حذف کن

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
قرآن بخون  زیارت عاشورا بخون  معده ت رو پر نکن روزه بگیر.

اصلا از اون روز خیلی کم غذا میخورم و هر روز یک جز قرآن میخونم .چرا عکسای بد نگاه کردم چرا کنجکاو شدم 😢😢😢

سعی کن کمترش کنی روزی یبار بوده بشه سه روز یبار بعد ۵ روز یبار کم کم سعی کن از ذهنت خارجش کنی الان این عمل و این فیلمها رفته در ضمیر ناخوداگاهت و ناخاسته همیشه ب اینور سوقت میده باید کم کم کمترش کنی تا از ذهنت خارج شه بعد تنها نباش سعی کن با خاهری اگ هس بااون بخاب فعالیتت زیاد کن ک خسته باشی خابت ببره

به چشمم زندگی هر وقت مشکل شد... نگاهی کردیو حل مسائل شد...
ترک هر کاری اراده ی قوی میخاد ...اگر وسوسه میشی وسراغ فیلم و...میری نت نگیر...حتی مرور گر گوشیت رو ح ...

سراغ این چیزا نمیرم زیاد .بعد خودمم به این فکر افتادم که کلا گوشی رو کنار بذارم اما بخاطر کلاسای مجازی مجبورم .تایپکم بلد نیستم حذف کنم.فقط خواستم یه کم حرف بزنم خالی شم

سعی کن کمترش کنی روزی یبار بوده بشه سه روز یبار بعد ۵ روز یبار کم کم سعی کن از ذهنت خارجش کنی الان ا ...

ممنون .اره الان خداروشکر بهتر شده .قبلا خیلی بیشتر بود .امیدوارم پاک بشه از ذهنم

همه اینارو قبلا خوندم و واقعا بخاطر همین ناراحتم .بعد از طرفی یاد اون روز پدرمادرم میفتم نمیدونم چرا ...

خوب مردها رابطه صبح رو دوست دارن و غریزی هست کنترل دست خودشون نیست و خیلی تاثیر مثبت داره در ارامش و محبت هم خودشان هم فرزندان 

خدا اینطوری افریده و بدن رو  برنامه ریزی کرده دست زن و شوهر نیست 

خوب مردها رابطه صبح رو دوست دارن و غریزی هست کنترل دست خودشون نیست و خیلی تاثیر مثبت داره در ارامش و ...

اخه پدر منم رعایت نمیکنه

واقعا ارامش ندارم بهشون هم گفتم گوش نمیدن

حیا ندارن😊

واقعا متنفر شدم ازشون نمیدونم چ کنم