سلام من هفده سالمه .سه ماه پیش صدای رابطه پدرومادرم رو شنیدم ،بعد کنجکاو شدم رفتم تو گوگل عکسای بد نگاه کردم بعدش هم خودارضایی های مکرر.هر چی توبه میکنم و سعی میکنم که این کارو تکرار نکنم فایده نداره .قرآن و نماز هم میخونم ولی اصلا از ذهنم پاک نمیشه .خواهش میکنم کمک کنید
به عواقبش فکر کن یکیش فکر کنم تکرر ادرار هست دیگه رضایت از رابطه رو در زندگی زناشویی کاهش میده چهره ...
همه اینارو قبلا خوندم و واقعا بخاطر همین ناراحتم .بعد از طرفی یاد اون روز پدرمادرم میفتم نمیدونم چرا ولی دستام میلرزه ومامان بابامم انگار ابهت سابق رو واسم ندارن میدونم که حقشون بوده ولی اونا ساعت هفت صبح که دیدن من بیدارم پس چرا مراعات نکردن تا من به همچین روزی بیفتم .ولی خب من بخشیدمشون
سعی کن کمترش کنی روزی یبار بوده بشه سه روز یبار بعد ۵ روز یبار کم کم سعی کن از ذهنت خارجش کنی الان این عمل و این فیلمها رفته در ضمیر ناخوداگاهت و ناخاسته همیشه ب اینور سوقت میده باید کم کم کمترش کنی تا از ذهنت خارج شه بعد تنها نباش سعی کن با خاهری اگ هس بااون بخاب فعالیتت زیاد کن ک خسته باشی خابت ببره
به چشمم زندگی هر وقت مشکل شد... نگاهی کردیو حل مسائل شد...
ترک هر کاری اراده ی قوی میخاد ...اگر وسوسه میشی وسراغ فیلم و...میری نت نگیر...حتی مرور گر گوشیت رو ح ...
سراغ این چیزا نمیرم زیاد .بعد خودمم به این فکر افتادم که کلا گوشی رو کنار بذارم اما بخاطر کلاسای مجازی مجبورم .تایپکم بلد نیستم حذف کنم.فقط خواستم یه کم حرف بزنم خالی شم