2777
2789
عنوان

بیدارش کنم؟

202 بازدید | 9 پست

عشقم دندونش درده امروز هردفعه رفتم پیامش بدم گفت نیم ساعت بخوابم دندونم درد میکنه زنگم بزن الان چهارساعته خوابه اصلا نتونستم باهاش حرف بزنم دلم خیلی تنگه براش برم زنگش بزن میترسم دوباره دندون درد بگیره 

تعداد رای : 37
نظرسنجی
اره بابا
2
5%
نه خوابه
14
37%
ولش کن
10
27%
دوباره دندون درد میگیرها
11
29%
هزیم ۴ و نیم صبح چ حرف مهمی داری ک میخوای بیدارش کنی بدبختو؟  بگیر بخواب وقتتو پا پسرا نزار 😐ب ...

نمیدونم هیچی 😂تا چهارساعت پیش خواب بودم خوابم نمیاد 😐شیطونه میگه بیدارش کنم ولی غلط کرده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دهم اونم ۲۲

خواهرانه بهت میگم وابسته نباش و درستو بخون . از پسر هیچی در نمیاد . پسرا عاشق دختر مستقل و موفقن ن دختر وابسته . شاید فک کنی الان چرت میگم چند سال دیگه ب حرفم‌میرسی 

خواهرانه بهت میگم وابسته نباش و درستو بخون . از پسر هیچی در نمیاد . پسرا عاشق دختر مستقل و موف ...

بهش وابسته نیستم شایدم هستم ولی بروز نمیدم همش بهم میگه چرا خودتو ازم میدزدی مگه دوسم نداری من ولت نمیکنم به خدا هم پست نمیدمو اینجور حرفا شاید به خاطر شکستیه که قبلا خورده بودم خیلی پسر احساسیه خیلی دوسم داره به خاطر خانوادم نبود الان میمومد خواستگاریم ولی یکم انگاری دلم صاف نمیشه