2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید😭😭😭😭😭😭😭😭

200 بازدید | 34 پست

مامانا تورو خدا کمکم کنید دوقلوهای ۱۸ ماهم رو میخوام از شیر بگیرم، بار ها تاپیک زدم هیچ کس کمکم نمیکنه😭 دکترشونم هیچ راهی بهم نشون نمیده 😭 هرچقدرم قبل از خواب با غذا سیرشون میکنم فایده ای نداره از یه سلهت بعدش تا صبح ۵ بار شیر میخورن واگه نخورن گریه شدید میکنن و نمیخوابن، یکیشونو کلا شب تا صبح باید تو ننو تکون بدم وگرنه بیدار میشه و گریه ، هیچ دکتری نمیفهمه چشه که نمیخوابه چون دلدرد و درد دیگه ای نداره، دست تنهام شوهرمم هی غر میزنه بخدا درمونده شدم کمکم کنید😭😭😭😭🙏🙏🙏🙏🙏

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

گزارش بزنید مهربونا💜

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5857420/اعلام-وضعیت-کنین?page=12

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این خانمای قدیمی هستن که با ی نگاه و چند تا کار تا ته بچه رو میفهمن😐😂و بلدِ کارن 

اگه سراغ دارید حتمااااا ببرید پیش اونا

از صد تا دکتر هم بهترن🙄

البته بعضی دکترا هم هستن که خیلی خوبن و خیلی کمیاب

اگه اونم پیدا شد ببرید پیشش ضرر نداره..شاید مشکلتون حل شد

عزیزم برو عطاری صبرزردمخصوص ازشیرگرفتنه بمنم همسایمون گفت همیشه دعاشمیکنم  چون پسرم خیلی وابسته بود بادوقطره اب قاطی کن بزن نوک سینت ببینن بدشون میادیبارم میک بزنن دیگ نمسخورن فوق دوشب یدیقه گریه مسکنن ولی نمسخوورن بعدض دیگ تاصبح میخابن

رنگ ولایتhaircolorist
عزیزم برو عطاری صبرزردمخصوص ازشیرگرفتنه بمنم همسایمون گفت همیشه دعاشمیکنم  چون پسرم خیلی وابسته ...

اینا شیر خشکین، خیلیییییی گریه میکنن و همدیگرو بیدار میکنن و نمیخوابن اصلا دیگه به مرگ خودم راضی شدم

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

من دکتر گفت اول شیر روزو قطع کن بعد شیر شبو ولی نتونستم موفق بشم یهو قطع کردم کامل، باید طاقت بیاری اصلا دیگه شیرندی بهشون هرچقد بیتابی کردن درضمن چون دوتاهستن از شوهرت بخواه کمکت کنه واین چندروز سوپ و اش ومیوه ...داشته باش ک هی دهنشون پرباشه وسرگرمشون کن تا یادشون نیاد

من دکتر گفت اول شیر روزو قطع کن بعد شیر شبو ولی نتونستم موفق بشم یهو قطع کردم کامل، باید طاقت بیاری ...

اصلا مایعات به هیچ وحه لب نمیزنن🤦‍♀️ دکتر اینا هم گفت یهو قطع کن

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
سلام ممنونم، شیر خشکی هستن

گل دختر شیر شب رو به این صورت قطع میکنن ک شب قبل از خواب کامل سیر میکنن بچه رو وبعد اب هم بهش میدن

اگر نصف شب بیدار شد فقط و فقط اب میدی بهش و بعد میخوابیونیش...این روند۲هفته طول میکشه...

بعد خود به خود خوب میشه و دیگ بیدار نمیشه.

برای شیر روز هم باید مرحله به مرحله کم کنی.مثلا شیر صبح رو قطع کنی

هفته ی بعد شیر عصر رو قطع کنی

هفته ی بعد شیر ظهر 

و در اخر شیر شب قبل از خواب رو حذف کنی

اما بنظرم چون شیشه میخورن توش فرنی بریز اگر میخوایی شیر خشک ندی یا اب میوه یا ... بذار تا ۲سالگی بخورن(البته نظر شخصی منه)

عزیزم اول باید از شیر شب بگیری اونم تو هشت ماهگی . آخه شما هنوز شب شیر میدی. سخته دیگه. 

من خودم اول شیر شب رو گرفتم هفت ساعت شب اصلا شیر نمی دادم. بعد تو 15 ماهگی از شیر گرفتم اول تو طول روز شیر ندادم که سخت نبود و با غذا و شیر پاستوریزه سیر میشد ولی شیر آخر شب رو به سختی جدا کردم یعنی رسما یک هفته قبل خواب خودش رو از گریه می کشت که شیر بدم. با شوهرم می بردیم بیرون تا بیرون بخوابه و شیر نخوره. خیلی ناراحت کننده هست😓

اینجا سرچ کن تاپیک های خوب پیدا می کنی. 

اینی هم که می گن فلفل سیاه کمی بزن تلخ بشه خودش زده میشه. 

دو قلو خیلی سخته. حتما کمک بگیر. شوهرت و مادرت باید همکاری کنه شروع هم کردی پا پس نکش.  یک هفته گی عادت می کنه. 

عزیزم من پسرم 20ماهشه از شیر گرفتمش الان دو هفته ای میشه .یعنی دوروز یکمی سختی کشیدم دیگه تمام.خیلی برایش خوراکی خریدم .اسباب بازی جدیدم خریدم.اول سینمو آبلیمو زدم بعدش دادم دهن بچم میخواست نیک بزنه ک نزد و گفت اخه😂بعدش رفتم رو نوکشون چسب زخم زدن و چسبو با خط چشم سیاه کردم دیگه وقتی نشون پسرم میدادم فرار میکرد 😂شب اولویت شب دومش تو ها شیر میخواست ک من بیدارمیشدم بهش آب میدادم خوراکی میدادم .بعد من گهواره دارم توش نمیخابه .روی چارچوبه در یه بارفیکس بستم روش ی چادر بستم حالت گهواره بعد بچمو ک آب و خوراکی میدادم میزاشتمش تو ی اون چادر چنتا هولش میدادم خودش میخابید.تو هم امتحان کن خیلی آسون از اونی ک فکر میکردم تموم شد

عجب دریای. سحر آمیزیه غم های عالم🥲🙃
عزیزم اول باید از شیر شب بگیری اونم تو هشت ماهگی . آخه شما هنوز شب شیر میدی. سخته دیگه.  من خو ...

نمیدونم چیمار کنم که یه سره بخوابن تا صبح و وسط شب بیدار نشن؟؟؟؟؟؟

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸