2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ما که قدیما شنیده بودیم از بعد پریود نهایت دو سه سانت قد میکشن

الان میان ریپلای میکنن که ما بعد پریود سی سانت قد کشیدیم

باید تا قبل هجده ببری پیش متخصص غدد ببینه صفحه رشدش اگه بسته نشده باشه یه کارایی میتونه بکنه 

چه ربطی داره. من یادمه تا راهنمایی قدم کوتاه بود. یه دفعه قدم بلند شد..الانم 174هستم

سوم راهنمایی پریود شدم

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔

بعد از پری میگن نهایت ۵  ۶ سانت رشد میکنه. من خودم از ۱۴تا ۱۷ سالگی ۲   ۳  سانت اضافه کردم و دیگه ثابت موندم 

بهش بگو روزی ۳لیوان شیر محلی بخوره و مکمل زینک و روی و کلسیم و ویتامین دی......بارفیکس هم هر روز دو سه نوبت بزنه بیشتر قد میکشه 

عزیزم من آخرای کلاس ششم پریود شدم اونموقع ها ۱۶۰ بودم تقریبا الان کلاس یازدهمم و ۱۷۳ قدمه.

قدیمی ها میگفتن بعد پریود دیگه قد بلند نمیشه ولی از لحاظ علمی بین پریود و قد هیچ ارتباطی نیس

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

ربطی ب پریود نداره یه دوست داشتم از دوره راهنمایی باهاش بودم تا دوره پیش دانشگاهی داشت همش رشد میکرد قدش خیلی بلند شود بود فکر کنم 180 بود دکتر بهش گفتا بود هنوز جای رشد داری مطخواست عمل کنه صفحه رشدشو ببنده ولی خیلی خوشگل بود موهاش تا نزدیک رون پاش بود از دوتا کشور واسه مدلینگ میخواستنش ایرانم وایه مدل میخواستنش ولی فکر کنم کنم رفت اونور 

آلبالو۳ سابق🍀خدایا شکرت🌸

فقط ژنتیک

من دیوونه چقد بابت همین حرفای الکی همکلاسیام و مسخره کردنشون بابت اینکه دیر بلوغ شدم عذاب کشیدم

یادمه سی نه نداشتم دبیرستان..چقد غصه میخوردم بچه ها مسخرم میکردن..منم فک میکردم مرد هستم حتی

اصلا استرس ندید الکی به بچه ها بابت ظاهرشون 

کسی رو مسخره نکنید خیلی بده

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔