2777
2789
عنوان

مادرشوهر

305 بازدید | 20 پست

رفتارهای مادرشوهرم اذیتم میکنه

وقتی بارداربودم ازم کارمیکشیدمیگفت من سه تازاییدم تالحظه آخرکارکردم اماوقتی دخترش پریوده نمیزاره به هیچی دست بزنه میگه تومریضی استراحت کن 

دیروزباخواهرشوهرم خونه تکونی میکردن نهاراومدن خونه مابرگشته به خواهرشوهرم میگه تومریضی استراحت کن زن داداشت میادبقیه کارهارومیکنه یه جوری میگه انگارچه دردبدی داره درحالی که منم پریودبودم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خونه مادرشوهرم کار کردم بعد ک زنگ زدم احوالپرسی گفت کارو ول کردی رفتی بعد اون دیگه حسرت ب دل شدن ببینن من ی استکان جابجاکنم

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵

همیشه فک میکردم من در دور افتاده ترین جا زندگی میکنم.

جایی که مادرشوهرباعث اختلافه.

دعوا و بحث.

از موقع که اومدم نی نی سایت امیدوار شدم.

چطور بقیه بهتون میگن کارهای ما رو انجام بدین؟؟ 

ببین کار نکن واسه خودت ارزش بزار هرچقدم کار کنی بازم ازت توقع دارن من کار کردم الان پشیمونم خودشون اصلا تعارف نمیکردن بهم با بچه سخت بود اصلا دریغ از یه تعارف اصلا کار نکن بزا گمشه بره

خب شمام محل نده نرو بگو منم پریودم برای خودم ارزش قائلم ناراحتی برو کارگر بگیر بگو جمع کن این مادرشو ...

کلاطرزفکرش قدیمیه 

انتظارداره من مثل زمان خودش باشم 

بهم میگفت چقدردکترمیری ماتاوقتی که بچه به دنیابیادنمیدونستیم دکترچیه

ببین کار نکن واسه خودت ارزش بزار هرچقدم کار کنی بازم ازت توقع دارن من کار کردم الان پشیمونم خودشون ا ...

خیلی پرروهستن به خواهرشوهرم وجاری اصلاکارنمیگن اماماچون تویه ساختمونیم واسه همه کارهاشون ازمون انتظاردارن نوکریشون روبکنیم

مال من یکی از هم عروسام میاد کارا این چنینیشون میکنه اونم با زور شوهرش و خودش هم بسی خودشیرینه والله 

من در حد پخت غذا شام و نهار و ظرف و جارو کردن و شستن حیاط اونم چون تو خونشون زندگی میکنم و ی اتاق دادن بهمون و هزاران منت سر خرجی ک میکنن و لقمه نونی ک بهم میدن 

خدایا منو از این جهنمـــــــی که درخانه مادرشوهر زندگــی کردند نجات بده خواهش میکنم