2777
2789
عنوان

خود زشت انگاری :////

212 بازدید | 19 پست

خانوما من خیییلی وسواس دارم؟ واقعا فکرمو مشغول کرده😑

مثلا بخوایم بریم بیرون با اینکه قبل از همه شروع میکنم اماده شم دیر تر حاضر میشم هممممش تو اینه خودمو چک میکنم اخرسرم ناراضی میرم بیرون 

بیرونم هرجا اینه ببینم خودمو چک میکنم یا تو صفحه گوشی 

وزنمم ۵۴،۵۵ هس قدم ۱۶۳ همش دنبال غذای رژیمیم😑فک میکنم چاقم یا اگه یه رژیم معمولی داشته باشم زودی چاق میشم 

یا بخام یه عکسی ب کسی بفرستم صدتا میگیرم تا بلکه یکیش ب دلم بشینه

خسته شدم دیگه چیکار کنم شما بگین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روانشناس..گاهی حرف زدن با ی ادم روحیتو عوض میکنه بخصوص اگر اون ادم تجربه وتخصص داشته باشه..درکل ادما ازاون چیزی ک خودشون فک میکنن خوشگلترن(البته راجع ب خود داف پندارها صدق نمیکنه😁😁)

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

بعدمشاورم هستی؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
تحصیلیه اون عزیزم

اهان،منم خودمو زشت میبینم البته خب واقعا هم هستم،بعد اینکه شوهرمم دوسم نداره باعث میشه زشتتر ببینم خودمو

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
😑خعلی بددده

از بدم یه چی بالاتر یعنی من خواهرم میزنه تو سرم میگ منگل رفیقت خودشا سرویس کرد از بس عکس گذاشت تو یدونه عکس نداری همش از هانده ارچل (بازیگر خیلی دوسش دارم )داری

😑چیکار میکنی پ

من دقیقا 54 کیلوام با قد 163.وهمش حس میکنم خیلی لاغرم البته بقیه هم اینو بهم میگن. همین باعث شده فکرکنم زشتم اصلا اعتماد به نفس ندارم. روزام خیلی بد میگذره همش باید آرایش کنم تا یکم دلم راضی بشه

اهان،منم خودمو زشت میبینم البته خب واقعا هم هستم،بعد اینکه شوهرمم دوسم نداره باعث میشه زشتتر ببینم خ ...

اره ببین نظر اطرافیان خییییلی تاثیر داره بنظرم 

مثلا خاهرم خیلی لاغره ۴۹ کیلو ایناس همش اونو و منو مقایسه کردن 😑

یا راجب ظاهرم