2777
2789

افسردگی که یه طرف گویا شما اصلا ارزش خودت و نمیدونی که با یه همچنین موجودات احمقی دوست میشید 

واقعا چی از این رابطه براتون با ارزشه ؟

این همه داری تحقیر میشی 

بعد میگن قوانین ضد زن 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این ک شوهر نیست ک پروسه طلاق سخت باشه 

چرا دخترامون یه جو عزت نفس ندارن 

چرا واسه خودت ارزش قائل نیستی اخه عزیزم؟!

لطفا یه صلوات!!  🙏 برای شما ۳ ثانیه اس برای من کلی امید❤

آخه با همچین آدمی مثلا دو روز دیگه میخوای زندگی کنی 😩😕

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚

ببخشید ولی دوست پسری که بهت گفته نفهم بیشعور؛ خودش یه ادم عوضیه. 

اگه انقدر بدبختی که میخوای با همچین ادمی بمونی، خفت رو تحمل کن و بذار دخترای دیگه رو هم فالو کنه. 

بنظرم تموم کن رابطتتو چطور بهش اجازه میدی باهات اینجوری رفتار کنه؟چراانقدر خودت و کوچیک میکنی شان خودت و حفظ کن دخترجون واسه خودت ارزش قائل باش همیشه خودت و درالویت بزار نه دوسپسرت و ،من به همسرم اجازه نمیدم باهام اینجوری حرف بزنه اونوقت یه پسر غریبه که باهات هیچ سنمی نداره باهات اینجوری حرف میزنه؟

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
بعد سه سال، تو رو به خانوده اش معرفی کرده و خانواده هاتون در جریان هستن؟! 

نه هنوز حتی منو به دوست صمیمیشم معرفی نکرده چه برسه به پدر و مادرش میگه میخام رابطه سیکرت بمونه درحالی که دوست دختر اولش بهش گفت میتونی رابطمون رو به مادرت بگی و سریعا رفت ب مادرش گفت با من اینجوری نیست ولی 

نه هنوز حتی منو به دوست صمیمیشم معرفی نکرده چه برسه به پدر و مادرش میگه میخام رابطه سیکرت بمونه درحا ...

پس این یه رابطه ی سمی، بیا بیرون

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺